Anahtar Kelimeler: kuyusuna giren çıkamadı

Su kuyusuna giren 3 kişi geri çıkamadı

Su kuyusuna giren 3 kişi geri çıkamadı

Kozan'da 3 kişi su çıkarmak için girdikleri kuyudan geri çıkamadı. Kuyuya giren 3 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kozan Taş Mahallesi Mevlana Caddesi üzerinde Salim Sarı’ya ait arazinin bahçesinde bulunan su kuyusundan su çıkarmak için dalgıç pompası ile kuyuya giren Salim Sarı (36), Mehmet İşlek (43), Hasan Sönmez (51) su kuyusuna girdikten sonra ailelerinin uzun süre kendilerinden haber alamaması üzerine polis, sağlık ekipleri ve Cankur ekipleri 3 kişiyi bulmak üzere seferber oldu. Özel donanımlı cankur ekipleri oksijen maskeleri ile kuyuya inerken 3 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Ulaşılan 3 kişiden Hasan Sönmez ve Mehmet İşlek’in evli oldukları öğrenilirken Salim Sarı’nın bekar olduğu öğrenildi. Olayın ardından kuyunun çevresine gelen 3 arkadaşın yakınları sinir krizleri geçirdi. İlk belirlemelere göre 3 kişinin metan gazı zehirlenmesi nedeni ile hayatını kaybettiği öğrenildi.

İlçe Emniyet Müdürü Ferdi Büyükatak olay yerinde incelemelerde bulunurken Savcı cenazelerin çıkarıldığı kuyuda olay yeri ile birlikte incelemelerini yaptıktan sonra cenazeler Kozan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

Salim Sarı

 

Mehmet İşlek

 

Hasan Sönmez