Anahtar Kelimeler: SUÇLULARA AÇTIRILMIYOR

SUÇLULARA GÖZ AÇTIRILMIYOR

SUÇLULARA GÖZ AÇTIRILMIYOR

Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü, 20-26 Kasım tarihleri arasında ilçede huzur ve güvenliği sağlamak amacıyla çeşitli çalışmalar yürüttü.

Uyuşturucuyla Mücadele

Narko Alan uygulamalarında 6 mahalle 15 hat 30 sabit noktada toplam 216 emniyet personeli görev aldı. Uygulamalarda 2 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet ruhsatsız av tüfeği, 2 adet kuru sıkı tabanca ve 200 adet mermi ele geçirildi.

Trafik Güvenliği

Şok uygulamalarda 27 noktada toplam 138 emniyet personeli görev aldı. Uygulamalarda 4 araca modifiyeden işlem yapıldı, 41 motosiklet sürücüsüne çeşitli maddelerden idari para cezası uygulandı. 14 araç ve 2 motosiklet trafikten men edildi.

Huzur ve Güve

Kesintisiz olarak devam eden çalışmalar kapsamında, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 12 şahıs yakalanarak tutuklandı. Devam eden dosya kapsamında hakkında işlem yapılan 6 şahıs da tutuklandı.

Tufanpaşa'da Silahla Yaralama

Tufanpaşa Mahallesi'nde meydana gelen silahlı yaralama olayının şüphelileri, bölgede devriye görevi yapan çarşı ve mahalle bekçileri tarafından suç üstü yakalandı. Suç eşyası olan silah da ele geçirildi. Şüpheli 3 şahıs gözaltına alındı ve çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü, ilçede huzur ve güvenliği sağlamak amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdüreceğini bildirdi.