Sulama Birliğinde Sönmez dönemi

Sulama Birliğinde Sönmez dönemi

Kozan Sulama Birliği olağan kongresi birlik hizmet binası toplantı salonunda gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından 4 yıl süre ile birliğe başkanlık yapacak olan ismin seçilmesine geçildi.

K.Ekspres; Kozan Sulama Birliği olağan kongresi birlik hizmet binası toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından 4 yıl süre ile birliğe başkanlık yapacak olan ismin seçilmesine geçildi.

Yapılan başkanlık seçimlerinde mevcut Başkan Sami Sırkıntı aday olmayacağını açıklamasının ardından Kozan Sulama Birliği Delegelerinden Ünsal Tokcan ve Kadir Sönmez birlik başkanlığı için aday çıktılar.

Yapılan başkanlık seçimlerinde toplam 44 delegenin 44 de oy kullandılar. Yapılan seçim sonuçlarına göre Ünsal Tokcan 17, Kadir Sönmez 26 oy aldı. 1 oyda geçersiz sayılırken, alınan oy oranlarına göre aynı zamanda Tufanlı Mahallesi Muhtarı olan Kadir Sönmez 4 yıl süre ile Kozan Sulama Birliği Başkanlığına seçildi.

Öte yandan başkanlık seçimlerinin ardından 4 asil 4 yedek olmak üzere 2 yıl süre ile görev yapacak olan yönetim ve yine 2 yıl süre ile görev yapacak olan 3 asil 3 yedek denetim kurulu üyelerinde seçimi gerçekleştirildi.

Yapılan seçimlerin ardından her iki adayında birlik ve beraberlik mesajları delegeler tarafından taktir topladı.