Anahtar Kelimeler: Süleyman Delibaş güven tazeledi

Süleyman Delibaş güven tazeledi

Süleyman Delibaş güven tazeledi

Kozan Sebzeciler ve Meyveciler Odası seçimleri sonucunda Süleyman Delibaş yeniden seçilerek Güven tazeledi.

Kozan Sebzeciler ve Meyveciler Odası’nın pazar günü olağan seçimi yapıldı. Tek liste ile seçime gidildi. Mevcut Başkan Süleyman Delibaş yapılan seçimde yeniden başkan seçildi. Yapılan seçime Adana esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Niyazi Göğer’de katıldı. Divan başkanlığını Niyazi Göğer yaptı.

Seçimde, Başkan Süleyman Delibaş oda başkanlığı için herhangi bir maaş almayacağını söyledi. Üçüncü kez yeniden başkan seçilen Delibaş, bundan sonraki seçimde yeniden aday olmayacağını da yapılan seçimde açıkladı.

Seçimine, çok sayıda davetli ile Kozan'da faaliyet gösteren oda başkanları da katıldı. Süleyman Delibaş; “Olağan seçimimize katılarak bizleri onurlandırdınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Oda üyelerimizin daha iyi şartlarda hizmet alabilmesi için çalışmalarımıza aralıksız olarak devam edeceğiz. Seçimimiz başta odamıza ve Kozan’ımızı hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Yapılan seçimler sonucunda Sebzeciler ve Meyveciler Odası’nın yönetimi ise şu isimlerden oluştu;

 Başkan Süleyman Delibaş, yönetim kurulu üyeleri Tahsin Çetin, Turhan Turgut, Yusuf Sağlam, Mustafa Ünal, Seyfullah Şen ve Hüseyin Ünal isimlerinden oluştu.

Kozan Ekspres Gazetesi olarak, 3. kez yeniden Sebzeciler ve Meyveciler Odası başkanlığına seçilen Süleyman Delibaş ve yönetimini tebrik ediyoruz.