Tabandan Durmuş Ali Yıldız Sesleri Yükseldi

Tabandan Durmuş Ali Yıldız Sesleri Yükseldi

AK Parti Kozan Kurucu İlçe Başkanı Durmuş Ali Yıldız aday adaylığını açıkladı. Tabandan, muhtarlardan, oda başkanlarından ve STK´lardan tam destek aldı. Yüzlerce vatandaş Yıldız´ın aday adaylığı açıklamasına katıldı.

AK Parti Kozan Belediye Başkan Aday Adayı Durmuş Ali Yıldız, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için aday adaylığını yoğun katılımla gerçekleştirilen açık hava toplantısında yaptı.

AK Parti Kozan ilçe binası önünde yüzlerce vatandaş Durmuş Ali Yıldız´ın aday adaylığı açıklamasına katılarak destek oldu.

Aday adaylığı açıklaması öncesinde AK Parti´nin Kozan´da kurucu ilçe başkanı olan Durmuş Ali Yıldız´ın özgeçmişi okundu. Durmuş Ali Yıldız yüzlerce vatandaşın katıldığı aday adaylığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

?30 seneden bu yana bu memlekette ticaret yapıyorum. Ben doğduğumda bu insanlara hizmet yapmak için eğitildim. İnşallah, Belediye Başkanı olursak belediyede çalışanların hiçbiri korkmasın. Bizim hepsine saygımız sonsuz ama bankamatikçiler şunu bilsin. Durmuş Ali Yıldız belediyeyi kazandı denildiği gün, belediyeye çıkmasınlar. Namuslu çalışan benim baş tacımdır. Belediyeyi kazandığımızda baraj ile Hacımirzalı Mahallesi arasına elektrik santrali kuracağız. Buradan ürettiğimiz elektriği de devlete satacağız. Buradan elde ettiğimiz geliri de Kozan´ın fakirine garibanına yardım olarak aktaracağız. Ayrıca, aynı alanı rafting sahası yaparak buraya turist çekeceğiz. 4 tane lokanta açma ile insanların karnını doyurma ile belediyecilik yapılmaz. Göreve geldiğimizde belediyenin bütün lokantalarını kapatacağım. Ankara´da Recep Tayyip Erdoğan aday adaylarını incelerken, ?Bu benim kurucu İlçe başkanım. Bana kıtlıkta sahip çıkmış? diyeceğine sonsuz inancım var. Buna sizlerin de inanmasını istiyorum. Belediye Başkanı olduğumda vatandaşı kapıda bekletmeyeceğim. Bunun sözünü veriyorum. Kozanlılara şimdiden şu sözü veriyorum. 3 çocuğu doğan aileye bir çeyrek altın, 4 çocuğu doğana bir yarım altın, 5 ve üzeri çocuğu doğana tüm altın vereceğiz. Bunun için belediyede özel bir masa oluşturacağız. Bu benim şeref ve namus sözüm. Ben söz verdiğim şey için kellemi koyarım. Belediyenin bütçesi müsait olmazsa babamın parasından verir, yine yaparım. Halk bazında girdiğim bütün seçimlerde alnımın akıyla çıktım. Siz bana destek olduğunuz sürece sizlere mahçup olmayacağım. Ben aday olmazsam ne Sivas´a giderim, ne de Ankara´ya gideceğim. Ben ölene kadar Kozan´da olacağım. Belediyenin kapısı partili partisiz herkese açık kalacak. Herkes istediği gibi belediye başkanına ulaşabilecek. Kozan´ın fakiri garibanı dururken, zenginine iş vermem. Bunu herkes böyle bilsin. Belediyede çalışanların maaşını vermeden hiç kimse bir yere varamaz. Önce işçinin alnının teri kurumadan maaşını vermek ilk hedefimiz. İnsanlar bir ve beraber olursa başarı her zaman olur. Aday adaylarımızla bir ve beraber olursak, teşkilatımızla bir ve beraber olursak Kozan´da %70 oy almamız için hiçbir sebep yok. İnşallah, partim beni aday gösterirse kapı kapı gezerek AK Parti iktidarında bugüne kadar Kozan´ın almadığı desteği almayı namusum üzerine söz veriyorum. Biz, Kozanlıya efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik. Bu anlamlı günde şahsıma gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sizleri Yüce Allah´ın selamı ile selamlıyorum? diye konuştu.

AK Parti Kozan Belediye Başkan Aday Adayı Durmuş Ali Yıldız aday adaylığı açıklamasını tamamladıktan sonra kendisini izlemeye gelen yüzlerce kişinin tebriklerini kabul etti.

/resimler/2018-11/14/1222069915682.jpg/resimler/2018-11/14/1222278817157.jpg