Anahtar Kelimeler: TADİLAT İHALESİ AĞUSTOS’

TADİLAT İHALESİ 10 AĞUSTOS’TA

TADİLAT İHALESİ 10 AĞUSTOS’TA

Kozan Belediye Başkanı Mustafa Atlı uzun yıllardır kullanılmayan ve kaderine terk edilen Özden Kültür Merkezi tadilat ihalesinin 10 Ağustos’ta yapılacağını duyurdu.

Kozan Belediye Başkanı Mustafa Atlı, seçim vaatlerini hayata geçirerek, uzun süredir beklenen Özden Kültür Merkezi'nin tadilat ihalesini duyurdu. "Bir Şey Değişecek Her Şey Değişecek" sloganıyla yola çıkan Başkan Atlı, bu önemli projeyi 10 Ağustos 2024'te saat 10:00'da gerçekleştirilecek ihale ile başlatacaklarını belirtti.

Başkan Atlı, yaptığı açıklamada, "Bu süreci yakından takip eden bizler, gerek Kültür Bakanlığı gerekse Valilik düzeyinde desteklerini esirgemeyen tüm şehir dinamiklerine Kozan halkı adına gönülden teşekkür ediyoruz. Bu destekler sayesinde, Kozan'ımız için büyük bir adım atılmış oldu. Kozan’ımızda bir şey değişecek, her şey değişecek. Bizi izlemeye devam edin!" ifadelerini kullandı.

Başkan Atlı, seçim sürecinde verdiği sözleri tutmanın ve Kozan halkının beklentilerine cevap vermenin önemine vurgu yaparak, Kültür Merkezi'nin modernize edilmesi için gerekli adımların atıldığını belirtti. Bu adımın, Kozan'ın kültürel hayatına katkı sağlayacak önemli bir yenilik olduğunu vurgulayan Atlı, önümüzdeki süreçte Kültür Merkezi'nin modernizasyon çalışmalarının başlayacağını ve halkın kullanımına sunulacağını ifade etti.

Kozan halkı, Kültür Merkezi'nin yenilenmesiyle birlikte şehrin kültürel etkinliklerinin artmasını ve daha modern bir mekânda sosyal faaliyetlerde bulunmayı bekliyor. Başkan Atlı, bu projenin sadece bir başlangıç olduğunu ve daha birçok yenilikle Kozan'ın çehresini değiştireceklerini dile getirdi.