Tarih: 07.02.2025 12:46

TAMER DAĞLI: “ULUSLARARASI VETERANLAR MASA TENİSİ TURNUVASI’NA DESTEK VERİLMELİ”

Facebook Twitter Linked-in

Adana’da geleneksel olarak düzenlenen Uluslararası Veteranlar Masa Tenisi Turnuvası, bu yıl da büyük bir organizasyonla gerçekleşecek. ÇİLTAR Adana Masa Tenisi Spor Kulübü Başkanı Dr. Ali Türemiş ve Veteranlar Masa Tenisi Turnuvası Komite Başkanı Kemal Sağ, AK Parti Adana İl Başkanı Tamer Dağlı’yı ziyaret ederek kendisine isminin yazılı olduğu özel turnuva formasını hediye etti.

22-23 Şubat 2025 tarihlerinde Çukurova Üniversitesi Sakıp Sabancı Spor ve Sergi Sarayı’nda yapılacak turnuva için destek çağrısı yapan spor insanları, Adana’nın tanıtımı için bu tür uluslararası organizasyonların büyük önem taşıdığına dikkat çekti.

“Adana’nın tanıtımına müthiş katkı”

Turnuva Komitesi Başkanı Kemal Sağ, organizasyonun yalnızca bir spor etkinliği olmadığını belirterek, “23 ülkeden gelen sporculara Adana’nın tarihi ve doğal güzelliklerini tanıtacağız. Kentimiz için büyük bir fırsat. Yerel yöneticilerimizin de bu marka organizasyonu sahiplenmesini bekliyoruz” dedi.

“Adana için inanılmaz bir fırsat”

ÇİLTAR Adana Masa Tenisi Spor Kulübü Başkanı Dr. Ali Türemiş ise turnuvanın kentin tanıtımı açısından büyük bir fırsat sunduğunu vurgulayarak, “Sporcular ve misafirler Adana’yı daha yakından tanıyacak. Başta Adana Valiliği olmak üzere tüm belediyelerin, spor tanıtım fonlarını kullanarak bu dev organizasyona sahip çıkması gerekiyor” diye konuştu.

Tamer Dağlı’dan destek mesajı

AK Parti Adana İl Başkanı Tamer Dağlı da turnuvanın kentin marka değerine büyük katkı sunduğunu belirterek, “Bu organizasyonun arkasında, masa tenisinin iki büyük emekçisi olan Kemal Sağ ve Dr. Ali Türemiş var. Adana’nın uluslararası alanda tanıtımına katkı sunan bu turnuva, sahip çıkılması gereken bir etkinliktir” dedi.

Adana’nın sporda bir marka şehir olduğunu vurgulayan Dağlı, “Türkiye’nin bir numaralı şehrinde yapılan bu turnuva, ulusal ve uluslararası alanda ses getiren organizasyonlardan biri haline gelmiştir. Emeği geçen herkesi kutluyorum” ifadelerini kullandı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —