Anahtar Kelimeler: Tapanlılardan Ekspres’ ziyaret

Tapanlılardan Ekspres’e ziyaret

Tapanlılardan Ekspres’e ziyaret

Tapan ve Yöresi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Kozan Ekspres Gazetesi’ni ziyaret ettiler.

Tapan ve Yöresi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği geçtiğimiz günlerde kongre gerçekleştirdi. Gökmen Sarıtaş başkanlığında faaliyetlerini yürüten dernek yeni yönetimi ile birlikte; parti, kamu kurum ve kuruluşları ile birlikte birçok ziyaret gerçekleştiriyor. Gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında, Kozan Ekspres Gazetesi imtiyaz sahibi Hüseyin Erciyes'i de ziyaret eden dernek başkanı Gökmen Sarıtaş ve yönetim kurulu üyeleri yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Tapan ve yöresinin gelişmesi ve geliştirilmesi noktasında dernek olarak birçok faaliyette bulunduklarını ifade eden dernek başkanı Gökmen Sarıtaş; “Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte başta Tapan ve bölgesi olmak üzere bütün Kozan’ın gelişmesinde, katkı sağlayabileceğimiz her konuda kapımızın açık olduğunu belirtmek isteriz. Bölgemiz kalkınmada hamle yapabilecek tarıma ve  turizme dayalı altyapısı olan bir bölge. Bu altın değerindeki potansiyellerimizi gün yüzüne çıkarabilmek adına dernek olarak çalışmalarımızı yürütüyoruz. Dernek yönetim kurulu üyemiz Kadın Kolları Başkanı’mız Emine Altıntaş Hanımefendi ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek derneğimizin yaptığı çalışmaları paylaşıyoruz. Gittiğimiz her yerde her türlü gelişime açık olduğumuzu belirtiyoruz. Kozan'ın ve bölgenin gelişmesinde aktif olarak rol alabileceğimizi belirtiyoruz. Bu kapsamda, Kozan’ımızın tek günlük gazetesi olan Kozan Ekspres Gazetesi’ni de ziyaret ettik. Nazik misafirperverliğinden dolayı Hüseyin Erciyes Bey’e ve Kozan Ekspres Gazetesi çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Kozan Ekspres Gazetesi imtiyaz sahibi Hüseyin Erciyes'te dernek başkanı Gökmen Sarıtaş ve yönetim kurulu üyelerinin gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Erciyes; “Derneğin çalışmalarını gazeteci olarak yakından takip ediyoruz. Hepsi birbirinden değerli yönetim kurulu üyelerinin bölge için bir şeyler yapacağına inanıyoruz. Bütün yönetim kurulu üyelerine ve dernek başkanına ziyaret ettikleri için teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.