Anahtar Kelimeler: Tapu Adresini Buldu

Tapu Adresini Buldu

Tapu Adresini Buldu

Gazetemizin geçen hafta manşetten yayınladığı ?Müftülükte Tapu Skandalı İddiası? haberi üzerine bağış paraları ile Osman Akıllıoğlu adına 2016 yılında alınan arsa Diyanet Vakfına Osman Akıllıoğlu tarafından bağış yolu ile devri yapıldı.

K.Ekspres- İlçeye bağlı Akçaluşağı Mahallesi Göller Mevkiğinde bulunan 867 metre kare arsa, önünde hiçbir engel olmadığı halde Diyanet Vakfı yerine şahsa verildiği netlik kazanmasının ardından, tapunun üzerine kayıtlı olan arsa haberimizin ardından şahıs üzerinden alınarak Diyanet Vakfına devri Kozan Tapu Müdürlüğünde gerçekleşti.

İlk olarak gazetemizin gündeme getirdiği haberin üzerine bazı malum çevrelerce yürütülmek istenen karalama provakandaları sınıfta kaldı.

Konu edilen haberde Göller Yaylasın da bulunan arsanın bağışlar yolu ile satın alınarak tapusunun şahsa verilip verilmediği sorulmuştu.

Yapılan işlemler ve açıklamalar doğrultusunda bağışlar yolu ile alınan arsanın tapusunun Osman Akıllıoğlu adına alındığı doğrulandı.

Tapu sahibi Osman Akıllıoğlu gerçekleşen işlemlerin doğrulanması üzerine kendi üzerine kayıtlı arsayı Diyanet Vakfı Kozan Şubesine hibe etti.

Sorumlu gazetecilik gereği gündeme taşıdığımız haberin doğruluğu ispat edilirken,  din hizmetlerinin zarara uğramaması adına detaylara girmediğimizi belirtirken, sorumlular hakkında açılan soruşturmaların kovuşturmaların takipçisi olduğumuzu da kamuoyu adına duyuruyoruz.