Tarım işçilerini taşıyan minibüs kaza yaptı

Tarım işçilerini taşıyan minibüs kaza yaptı

Tarım işçilerini taşıyan minibüs kaza yaptı, meydana gelen trafik kazasında 9 kişi yaralandı. Yaralılar Kozan Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza, bugün sabah saatlerinde Kozan Kadirli karayolu Bulduklu Mahallesi yol kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; hava yağışından dolayı evlerine geri dönüş yapan tarım işçilerini taşıyan minibüs ile aynı yönde seyir halinde olan bir otomobil çarpıştı. Faruk Uçuk yönetimindeki tarım işçilerini taşıyan minibüs ile İlker Güner yönetimindeki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 9 kişi yaralandı.

Çarpışmanın etkisiyle minibüs devrilirken, otomobilde şarampole yuvarlandı. Vatandaşların ihbar etmesi üzerine olay yerine çok sayıda 112 Acil Servis ambulansı sevk edildi. Yaralı olan Ersan Teke(42), Zeliha Ak(69), Ayşe Öcaldı(60), Muazzez Kocahan(59), Elif Uçuk(53), Aşireye Bakar(65), Zilfi Aksoy (76) ve sürücüler Kozan Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralıların Hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken, Jandarma ekipleri meydana gelen trafik kazası ile ilgili olarak inceleme başlattı.