TARIMSAL BAŞARILAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

TARIMSAL BAŞARILAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Saimbeyli Kaymakamı Emre Açar, "Saimbeyli Kötün Dometesi" projesindeki başarılı çalışmaları nedeniyle İlçe Tarım ve Orman Müdürü Halil Paşaoğlu ve ziraat mühendislerine başarı belgesi verdi.

Saimbeyli Kaymakamı Emre Açar, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Halil Paşaoğlu ile Ziraat Mühendisleri Yusuf Gökhan Bağrıaçık ve Furkan Kutluhan Kiraz’ı kabul etti. Kaymakam Açar, “Saimbeyli Kötün Dometesi” projesi kapsamında hazırlanan 2024-2025 Eylem Planı ve tarımsal faaliyetlerdeki başarılı çalışmaları nedeniyle bu isimlere başarı belgesi ile ödül verdi.

Toplantıda Kaymakam Açar, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Halil Paşaoğlu ve Ziraat Mühendisleri Yusuf Gökhan Bağrıaçık ile Furkan Kutluhan Kiraz’ın ilçedeki tarımsal projelere ve yenilikçi çalışmalara katkılarını takdir etti. Özellikle “Saimbeyli Kötün Dometesi” projesi ile ilgili yapılan hazırlıkların ve eylem planlarının önemine vurgu yaptı.

Başarı belgelerini alan yetkililer, aldıkları ödüllerden memnuniyetlerini dile getirerek, ilçenin tarımsal kalkınmasına katkı sağlamak için çalışmalarına devam edeceklerini belirttiler.

Kaymakam Açar, tüm tarım ve orman çalışanlarına teşekkür ederek, gelecekteki projelerde başarılar diledi ve Saimbeyli’nin tarımsal gelişimi için desteklerinin süreceğini ifade etti.