TAVŞANTEPE MAHALLESİNDE Kİ ÇOCUKLU AİLELERİN EN BÜYÜK İHTİYACI KARŞILANDI

TAVŞANTEPE MAHALLESİNDE Kİ ÇOCUKLU AİLELERİN EN BÜYÜK İHTİYACI KARŞILANDI

Kozan Belediyesi´nin ilçedeki okullara yönelik başlattığı bakım ve çevre düzenlemesi çalışmaları devam ediyor.

Gelen talepler doğrultusunda merkez ve kırsal mahallelerdeki okul bahçelerinde yabancı ot temizliği başta olmak üzere mevsimlik çiçek dikimi ve çevre düzenlemesi yapan Kozan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin, son olarak Tavşantepe Anaokulu bahçesine çocuklar için oyun grubu kurduğu bildirildi.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, eğitimin öncelikli olarak destek verilmesi gereken bir konu olduğunu belirtti. Belediye olarak okullarda çevre düzenlemesi yaparak ihtiyaca göre parke kaplama ve ağaçlandırma da yaptıklarını ifade eden Öztürk; ?İmkânlarımız nispetinde ilçemizdeki okulların tamamının yol, kaldırım, çevre düzenlemesi gibi önemli ihtiyaçlarını gideriyoruz. Geleceğimizin teminatı yavrularımızın sağlıklı çevrelerde büyümeleri için ihtiyacı olan okullara çocuk oyun alanları kurmaya başladık. Bu sayede yavrularımız evlerinin yakınında güvenli bir şekilde oyun oynayabilecekler" dedi.

Okulların açık olduğu dönemde çocuklarını parklara götüremediklerini belirten veliler, okul bahçesine kurulan parkın mahallede küçük çocuğu olan ailelerin en büyük ihtiyacını karşılayacağını belirterek Başkan Musa Öztürk´e teşekkür etti.