Tema Vakfı öğrencilere eğitim verdi

Tema Vakfı öğrencilere eğitim verdi

TEMA Vakfı Kozan Temsilciliği tarafından Ahmet Cevdet Çamurdan İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine Sis Müzikhol’de eğitim verildi.

TEMA Vakfı Kozan Temsilciliği tarafından Ahmet Cevdet Çamurdan İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine Sis Müzikhol’de eğitim verildi. Tema Vakfı’nın Adana İl Temsilcisi Halil AKYÜREK tarafından verilen eğitimde öğrencilere özellikle suyun önemi hakkında bilgi verildi. Suyun yaşamımızın kaynağı olduğu, su olmadan yaşamın olamayacağı bilinci öğrencilere aşılanmaya çalışıldı. Suyun hayatımızda sürekli olabilmesi için özellikle var olan ağaç potansiyelinin korunması gerektiği ve ağaçlandırma çalışmalarının artarak devam ettirilmesi gerektiği öğrencilere anlatıldı. Ahmet Cevdet Çamurdan İlkokulu ve Ortaokulu müdürü Mehmet KINALI’da yaptığı konuşmada ağacın önemine dikkat çekerek TEMA Vakfı’nın çalışmalarında okul müdürü olarak üzerine düşen görevleri her zaman yerine getireceğini dile getirdi.  

Verilen eğitimin sonunda Ahmet Cevdet Çamurdan İlkokulunda TEMA Vakfı’na sınıfça üye olan Bedriye ÖZKUL ve Lami ÖZKUL öğretmenlerimize TEMA yaprakları ve öğrencilerinin TEMA üyelik kartları teslim edildi.