TEMA´DAN ORMAN HAFTASI ETKİNLİĞİ

TEMA´DAN ORMAN HAFTASI ETKİNLİĞİ

Tema, Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Kozan´da okullarda öğrencilerle birlikte ağaç dikim faaliyeti gerçekleştirdi.

Tema öncülüğünde Kozan Mesleki ve Teknik Eğitim Anadolu Lislesi´nde  öğrenciler ve öğretmenlerle birlikte okul bahçesine çam ve harnup fidanları dikildi.

Tema Temsilcisi Derya Deniz Orman Haftası nedeniyle yaptıkları etkinlikle alakalı olarak şunları dile getirdi:

Doğanın, ağacın ve ormanın insan hayatı için vazgeçilmez ve olmazsa olmaz değerler olduğunun bilincindeyiz.  Bu bilinci çocuklarımıza da aşılamak, çevresine ve doğaya daha duyarlı birer birey olabilmelerini sağlamak en büyük amaçlarımızdan biridir. Bu kapsamda 21-26 Mart Orman Haftası dolayısıyla öğrencilerle ağaç dikim etkinlikleri düzenlemekteyiz.  Orman Haftası kapsamında, Kozan Ramazanoğlu Mesleki ve Teknik Eğitim Anadolu Lisesi müdürü, öğretmenleri ve öğrencilerine Tema olarak düzenlediğimiz bu ilk etkinliğimize verdikleri destekten ve gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı  ve ayrıca Kozan Orman İşletme müdürlüğü ile Kozan Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğüne  etkinliğimize fidan vererek katkı sağladıkları için teşekkür ederim dedi.