Anahtar Kelimeler: Terziler Yakup Cihanker Dedi

Terziler Yakup Cihanker Dedi

Terziler Yakup Cihanker Dedi

Kozan´da faaliyetlerini aktif şekilde yürüten Terziler Konfeksiyoncular ve Giyim Sanatkarlar Odası seçimi Kozan Ticaret Odası Toplantı Salonu´nda yapıldı. 2 adayın yarıştığı seçimi Yakup Cihanker kazandı.

Kozan´da faaliyetlerini aktif şekilde yürüten Terziler Konfeksiyoncular  ve Giyim Sanatkarlar Odası seçimi Kozan Ticaret Odası Toplantı Salonu´nda yapıldı. 2 adayın yarıştığı seçimi Yakup Cihanker kazandı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan seçime oda başkanları, STK başkanları ve üyeler katıldı. 4 yılda bir yapılan seçimin Divan Başkanlığına AESOB  Başkan Vekili Mustafa Göktaş  seçildi.

Divan oluşumunun ardından odanın faaliyet, denetim ve gelir-gider bilançosu ile tahmini bütçe okunarak üyelerin oyuna sunuldu.

Mevcut Başkan Rifat Özcanlı ile aday olan Yakup Cihanker birlik ve beraberlik pozu verdiler.

Daha sonra Terziler Konfeksiyoncular  ve Giyim Sanatkarlar Odası Başkanlığı seçimine gidildi. 2 adayın yarıştığı seçimde Rifat Özcanlı ve Yakup Cihanker´in başkanlık koltuğu için oy kullanıldı.

247 üyesi bulunan Terziler Konfeksiyoncular  ve Giyim Sanatkarlar Odası seçiminde 234 oy kullanıldı. 2 oyun geçersiz sayıldığı seçimde Rifat Özcanlı 112, Yakup Cihanker ise 120 oy aldı. Alınan bu sonuçla beraber odanın yeni başkanı Yakup Cihanker oldu.

Yakup Cihanker listesi Yönetim Kurulu Asil, Fatih İnceler, Sibel Nur Örs, Bilal Bolat, Önder Demir, Nalan Durucu, İsak Özkozanoğlu. Yönetim Kurulu Yedek, Selma Gündoğdu, Fatih Küçüktatıl, Hatice Yanık, Ali Ergül, Sevgi Zerrin, Selim Avcı, Hülya Ayhan. Denetim Kurulu Asil, Hasan Kılıçlı, Muhammet Emin Keklik, Yaşar Karaman. Denetim Kurulu Yedek, Şadiye Sarıkaya, Halil Gök, Sultan Yıldıztekin.