Anahtar Kelimeler: TERZİLER  “CİHANKER DEVAM”

TERZİLER, “CİHANKER İLE YOLA DEVAM” DEDİ

TERZİLER, “CİHANKER İLE YOLA DEVAM” DEDİ

Kozan Terziler Odası'nın olağan genel kurulu  yapıldı. Yapılan seçim sonucunda, mevcut başkan Yakup Cihanker yeniden başkan seçildi.

Kozan Terziler Odası'nın olağan genel kurulu Üstün Park Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Seçime, mevcut başkan Yakup Cihanker ile birlikte eski dönemlerde başkanlık yapan Rifat Özcanlı aday olarak girdi. Sabah saat 10.00’da başlayan seçimde gerekli gündem maddeleri okunarak karara bağlandı. Okunan İstiklal Marşı'nın ardından dilek ve temenniler bölümünde, her iki başkan adayı da birer teşekkür konuşması gerçekleştirdiler.

Seçimler sonucunda 17.00 itibariyle sandıklar açıldı. Toplam 294 üyesi bulunan Terziler Odası’nda, 270 üye sandığa gitti. Kullanılan oylardan 136'sını mevcut başkan Yakup Cihanker, 126'sını ise Rifat Özcanlı aldı. 8 oyda geçersiz sayıldı.

Başkanlığı yeniden alan Yakup Cihanker ve yönetim kurulu üyeleri başkanlık kutlamasını oynayarak yaptılar. Yakup Cihanker: "Olağan genel kurulumuza katılarak bizlere destek olan Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Seçiminiz Kozan’ımıza ve odamıza hayırlı uğurlu olsun. Bundan sonra da oda üyelerimizin menfaat ve çıkarları için çalışmalarımıza aralıksız olarak devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Seçim sonucunda Yakup Cihanker başkanlığında odanın yeni yönetimi ise şu isimlerden oluştu: Ayhan Arslan, Önder Demir, Bilal Bolat, Nebile Küçükakçalı, İshak Özkozanoğlu ve Hatice Yalım.