TİCARET BORSASI İFTAR YEMEĞİ VERDİ

TİCARET BORSASI İFTAR YEMEĞİ VERDİ

Geleneksel hale getirilen Kozan Ticaret Borsası iftar yemeğine birçok renkli isim katıldı. Düzenlenen iftar proğramına İlçe Protokolü, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri...

Geleneksel hale getirilen Kozan Ticaret Borsası iftar yemeğine birçok renkli isim katıldı. Düzenlenen iftar proğramına İlçe Protokolü, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, ticaret borsası yönetimi ve üyeleri, siyasi parti temsilcileri, iş adamları, daire amirleri ve çok sayıda davetli katıldı. Düzenlenen iftar proğramı Kozan Ticaret Odası Başkanı; Mehmet Yağan´ ın açılış konuşması ile başladı.  Yağan; ?Borsamız tarafından her yıl düzenlenen geleneksel iftar yemeğimize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Öncelikle terör saldırısında şehit olan asker ve emniyet görevlilerimiz ile hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah´tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılara acil şifalar diliyorum. Allah´a çok şükürler olsun ki her sene ramazan ayında bu bereketli iftar soframız sebebiyle borsamızın teşekkül ettiği büyük kardeşlik ve bir sonraki yıl tekrar etme imkanı buluyoruz. İnşallah borsamızın yeni yapılan binamızın önümüzdeki aylarda açılışını hep birlikte yapacağız. Bir dahaki iftarımızı da Allah izin verirse borsamızın yeni binasında iftar programını düzenleyeceğiz. Ramazan ayının getirdiği bereketin tüm İslam alemine yayılmasını, bu bereketin sadece sofralarımıza değil kalbimize de yayılması dileğiyle, hepinizi saygıyla selamlıyorum? dedi.

Kozan Kaymakamı Avni Oral; ?Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayınızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ramazan ayı birlik ve beraberliğin pekiştiği manevi duyguların yoğun olarak yaşandığı özel ve müstesna günler. Bu günlerde çeşitli iftar programlarında bir araya geliyoruz. Bu akşamda ilçemizin çok önemli meslek kuruluşu olan ticaret borsamızın iftar programında bir araya geldik soframızda ekmeğimizi paylaşıyoruz ve sizlerle bir aradayız. Bu programın düzenlenmesinde ve ramazan ruhuna uygun bir şekilde bir araya gelmemize vesile olan ticaret borsası başkanımız ve yönetimine teşekkür ediyoruz. İnşallah bu ramazan ayının faziletlerinden bizler ve tüm İslam alemi faydalanacaktır. İslam aleminin içinde bulunduğu sıkıntı bir çok nokta içerisinde onlar için yapılan dualarımızda onlarında içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulması için dua ediyoruz. Burada beraberiz, aşımızı ekmeğimizi paylaştık katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz. Ramazanın kalan günlerini sağlık ve sıhhat içinde tamamlayarak bayrama ulaşmamız diliyorum.?dedi.

Program sonunda Kozan Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Yağan ve yönetimi iftar programına katılan davetliler ile tek tek ilgilenerek katılımlarından dolayı teşekkür etti.