Anahtar Kelimeler: Ticaret Borsası’ devir teslim töreni

Ticaret Borsası’nda devir teslim töreni

Ticaret Borsası’nda devir teslim töreni

Kozan Ticaret Borsası Genel Sekreterliğine Türker Yaşar getirildi.

Bir süre önce sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile Kozan Ticaret Borsası’ndaki görevini emekliye ayrılarak sonlandırdığını belirten Abdullah Kılınç'ın yerine Türker Yaşar getirildi. Abdullah Kılınç yaklaşık 20 yıldan bu yana Kozan Ticaret Borsası’nda genel sekreter olarak görev yaptı. Bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalar ile hem Kozan Ticaret Borsası’na, hem de Kozan'a katkıda bulundu.

Abdullah Kılınç'ın emekli olup Kozan Ticaret Borsası’ndan ayrılması ile birlikte Kozan Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Çevikalp Türker Yaşar'ı genel sekreter olarak görevlendirdi.

Kozan Ticaret Borsası binasında gerçekleştirilen devir teslim töreninde, bugüne kadar yaptığı çalışmalardan dolayı Abdullah Kılınç’a teşekkür eden Çevikalp, Türker Yaşar'a yeni görevinde başarılar diledi.

Abdullah Kılınç, uzun yıllardan bu yana severek yaptığı genel sekreterlik görevini Türker Yaşar'a bırakmaktan mutlu olduğunu dile getirerek, birlikte çalıştığı bütün mesai arkadaşlarından ve tüm Kozanlılardan helallik istedi.