TİCARET ODASI, POLİS TEŞKİLATI’NIN KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI

TİCARET ODASI, POLİS TEŞKİLATI’NIN KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI

Kozan Ticaret Odası yönetim kurulu üyeleri, Türk Polis Teşkilatı'nın 178. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Kozan İlçe Emniyet Müdürü Ferdi Büyükatak'ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette; Ticaret Odası Meclis Başkanı Özgür Ataş ve Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Polat Kaya, Hasan Erdoğan, Mevlüt Gönen, Murat Bozdoğanoğlu, Atakolu Başıbüyük ve Ali Serbest’de hazır bulundu.

Ziyarette yapılan konuşmalarda, Türk Polis Teşkilatı'nın vatanın dört bir yanında huzur ve güvenliğin sağlanması için büyük özveriyle çalıştığına dikkat çekildi. Polislerin, gece gündüz demeden, mesai gözetmeksizin çalıştıkları ve vatandaşların huzurunu sağlamak için fedakarca görev yaptıkları vurgulandı.

Kozan İlçe Emniyet Müdürü Ferdi Büyükatak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Türk Polis Teşkilatı'nın 178. kuruluş yıl dönümünün kutlanmasının önemine değindi. Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir’de tüm polis teşkilatının gününü kutlayarak, görevlerinde başarılar diledi.

Ziyaret sırasında hoş bir sohbet gerçekleştirilirken, polislerin zorlu görevlerinin altı çizildi. Ticaret Odası Başkanı Kandemir ve yönetim kurulu üyeleri, polis teşkilatının ülke genelindeki hizmetleri için teşekkür etti ve polislerin