TİCARET ODASI YILIN SON MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

TİCARET ODASI YILIN SON MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

Kozan Ticaret Odası Aralık ayı Olağan Meclis toplantısı Kozan Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü’nün katılımıyla yapıldı.

 

Cumhuriyetimizin 100. Yılında Kozan’ ın İl hakkının iadesiyle ilgili çalışmalar, Kozan’ ın sanayi girişindeki 1 km’lik yolun yapılması, bölgeyi İç Anadoludan Karadenize bağlayan Kozan-Feke-Saimbeyli-Tufanbeyli- Sivas yol hattının yapılması hakkındaki çalışmalar, Ticaret Bakanı Mehmet Muş’ un katılımıyla yapılan Çukurova İş İnsanlarıyla istişare toplantısında dile getirilen bölge sorunları, ilk kez Ankara’da Adana Tanıtım Günlerine katılımıyla ilgili oda meclisine ve Kaymakam Bahattin Alp Arslanköylü’ye çalışmalar hakkında sunum yapıldı.

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kandemir; “Kozan Ticaret Odası olarak her platformda Kozan ve bölgesel sorunlarımızı devlet yetkililerimize ve siyasilerimize anlatmaktayız. Kozan olarak güçlü bir Lobi oluşturarak çözüm noktasında gücümüzün yettiğince mücadele etmekteyiz” diyerek, Oda olarak yapılan çalışmalar hakkında Kozan Kaymakamına çalışmalar hakkında bilgi verdi.