Anahtar Kelimeler: Tiryaki Cafe Açıldı

Tiryaki Cafe Açıldı

Tiryaki Cafe Açıldı

Ç.Ü. Kozan Meslek Yüksekokulu yolunda Sare ve Yaşar Yastı çiftinin açtığı Tiryaki Cafe müşterilerini bekliyor.

Ç.Ü. Kozan Meslek Yüksekokulu yolunda Sare ve Yaşar Yastı çiftinin açtığı Tiryaki Cafe müşterilerini bekliyor.

Ç.Ü.  Kozan Meselek Yüksekokulu yolunda Sare ve Yaşar Yastı çiftinin işletmeciliğini yaptığı Tiryaki Cafe´nin açılışına çok sayıda davetli katıldı. Geniş ve ferah bir ortamda hizmet vermeye başlayan Cafe´nin açlışı dua okunması ile başladı.

Tiryaki Cafe´nin açılışını Kozan Fırıncılar Odası Başkanı Muhammet Yorulmaz ve Bakkallar Odası Başkanı Mehmet Azgın ve işletmeci Yaşar Yastı beraber yaptılar.

Gerçekleştirilen açılışın ardından açılışa katılanlara çeşitli ikramlar yapıldı.

İşletmeci Sare ve Yaşar Yastı ? Birlikte planlayarak bu iş yerini açmaya karar verdik. Yaptığımız hazırlıkların ardından Cafe´mizi müşterilerimizin hizmetine sunduk. İş yerimizde sıcak ve soğuk tüm alkoılsüz içeçek çeşitlerini ve aperatif yiyecekler mevcuttur. Açılışa katılarak bizleri onurlandıran tüm dost ve arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Tüm Kozanlıları Cafe´mıze bekliyoruz? dediler.

Açlışı gerçekleştiren Kozan Fırıncılar Odası Başkanı Muhammet Yorulmaz ise ? Açılışını gerçekleştirdiğimiz bu iş yerinin hayırlara vesile olmasını Yüve Allah´tan niyaz ediyorum. Sera ve Yaşar kardeşimize bol kazançlı günler diliyorum ? dedi.