Anahtar Kelimeler: Tişörtle Boğarak Öldürdü

Tişörtle Boğarak Öldürdü

Tişörtle Boğarak Öldürdü

Kozan´da 4 yaşındaki çocuğunu tişört ile boğarak öldürdüğü öne sürülen 34 yaşındaki Fatma Ö. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kozan´da 4 yaşındaki çocuğunu tişört ile boğarak öldürdüğü öne sürülen 34 yaşındaki Fatma Ö. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

4 yaşındaki çocuğunu kötü söz söyledikleri ve buna dayanamadığı için öldürdüğünü öne süren katil zanlısı anne polise verdiği ifadede, ?beyaz bir tişörtle boğarak öldürdüm? diyerek cinayeti işlediğini itiraf etti.

Olay, bayramın 1. günü akşam saatlerinde Şıh Efendi Bulvarı üzerinde meydana geldi. Polis merkezine Şıh Efendi Bulvarı üzerinde bir kadının sinir krizi geçirdi ihbarı ulaştı. Belirtilen yere giden polis ekipleri Fatma Ö. ile karşılaştı. Kadın polisleri de görünce bileğini kesti. ?Çocuğumu öldürdüm? dedi. Polisler, nerede öldürdün? sorusunu sorduktan sonra bir inşaatın giriş katını gösterdi. Polis ekipleri ve sağlık ekipleri 5 katlı inşaat halindeki bir apartmanın giriş katına girdiğinde 4 yaşındaki Yiğit Ö´nün cansız bedeniyle karşılaştı.

?Dayanamadım Öldürdüm?

Şizofren hastası olduğu öne sürülen 34 yaşındaki Fatma Ö´nün polise ilk verdiği ifade de; ?Çocuğuma sürekli kötü söz söylüyorlardı. Artık dayanamadım. Öldürmek zorunda kaldım? dediği ortaya çıktı. Bileklerini kestiği için Kozan Devlet Hastanesi´ne kaldırılan katil zanlısı anne, polis nezaretinde müşahede altında kaldı. Kendine geldikten sonra da kasten öldürme suçlamasıyla polis tarafından gözaltına alındı.

?Beyaz Bir Tişörtle Boğarak Öldürdüm?

İnşaatın giriş katında çocuğunu öldürdüğünü söyleyen katil zanlısı, avukat nezaretinde polise verdiği ifade de, ?Onu beyaz bir tişörtle boğarak öldürdüm? dedi. Kan donduran ifade de cinayeti işlediğini kabul etti.

?İntihar Edecektim Yapamadım?

4 yaşındaki çocuğunu boğarak öldürüen katil zanlısı anne polise verdiği ifadede, ?Çocuğumu öldürdükten sonra kendimide öldürecektim ama yapamadım? dedi. 

Cenaze Adli Tıp´a Gönderildi

 5 katlı inşaat halindeki bir apartmanın giriş katında annesi tarafından boğularak öldürülen 4 yaşındaki Yiğit Ö., savcı incelemesinin ardından önce Kozan Devlet Hastanesi morguna, ardından da otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu´na gönderildi. Yiğit Ö.´nün cenazesi ailesi tarafından alınarak düzenlenen cenaze töreninin ardından Kozan Mezarlığı´na defnedildi.

Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi

Şizofren hastası olduğu öne sürülen 34 yaşındaki Fatma Ö.´nün avukat nezaretinde Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği´nde verdiği ifadelerin ardından gerekli işlemlerin tamamlanması ile birlikte adliyeye sevk edildi. Daha sonra da nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Çıkarıldığı mahkemece de kasten öldürme suçlamasıyla tutuklanan cezaevine gönderildi.