Topal; “Kozan için iki yıl büyük bir fiyasko olmuştur”

Topal; “Kozan için iki yıl büyük bir fiyasko olmuştur”

Büyük Birlik Partisi Kozan İlçe Başkanı Gürdal Topal 2 yıllık yerel belediyeciliği değerlendirdi. Topal, iki yıl içerisinde Kozan'a bir şey yapılmadığının altını çizdi.

2019 yılında Büyük Birlik Partisi'nden Kozan Belediye Başkan Adayı olan Büyük Birlik Partisi Kozan İlçe Başkanı Gürdal Topal gelinen noktada 2 yıllık süreci değerlendirdi. Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan’a hitap ederek 2 yıllık süre içerisinde Kozan'a fazla bir şey yapılmadığının altını çizdi.

Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, belediyenin tanımını; projelerle vatandaşın yaşamını daha ekonomik koşullarda rahatlatmak olarak ifade etti. İttifak mensuplarının da belediyecilikten başka her şeyi konuştuklarına dikkat çekerek; “kirli çamaşırlar ortada gırla dolaşıyor. Karşısındaki insanlara alternatif projeler üretemedikleri gibi algı yönetiminde adeta zirve yaptılar. Ancak, vatandaşı düşünmedikleri her hallerinden belli oluyor. Ama gelinen noktada bu iş belediye yönetmek değil bir hesaplaşmaya dönüştü. Belediye başkanlığına ilk geçtiklerinde belediye binasına borç listesini asanlar, eğer samimi iseler şu anki gelir gider ve borç listesini assınlar. O gün borç listesini asanlar aslında Kozan halkımıza bizim borcumuz var bizden hizmet beklemeyin anlamına gelmektedir.”

“Allah’tan başka hiçbir şeyden korkmayacağız”

Topal açıklamasının devamında; “Aradan geçen bu iki yılı değerlendirmek halkın takdirine bırakmak biz siyasetçilerin görevidir. Sessiz kalan, sesini çıkartmayanlara inat biz Muhsin Yazıcıoğlu’nun yolunda gidenler olarak hakkı ve hakikati her alanda söylemeye devam edeceğiz. Allahtan başka hiçbir şeyden korkmayacağımızı da herkesin bilmesini isteriz. Kozan’da bir konakla iki seçim geçirilmiş, hala onunla avutulmaktayız. Kendisi mimar olan Kazım Bey son iki yılda Kozan’a hiçbir şey kazandırmamıştır. Birkaç küçük park projeleriyle Kozan halkı avutulmaya çalışılmaktadır. Söz verilen vaatler, projeler 2 yıl içerisinde gerçekleşmedi ise gelecek seçime yakın,  gerçekleştirme çabasına girilmemelidir. Eğer  mevcut başkan önceki 10 yıl gibi halkı karşısına almaya devam ederse çokta başarılı olacağını da sanmıyorum.

“Sonuç olarak Kozan için iki yıl büyük bir fiyasko olmuştur”

Başarısız, beceriksiz icraatsız bir belediye yönetimiyle karşı karşıyayız. Olan Kozanlılara ve Kozanımız’a olmaktadır. Biz bir yere gitmeyeceğiz burada doğduk burada öleceğiz. Anlaşılmıştır ki Kozan ithal belediye başkanıyla yönetilemez. Bunu ikinci defa yaşıyoruz. Kozan Belediye Başkanı’nın iki yıllık icraatlarına kocaman bir sıfır veriyoruz. Ne yazık ki belediye başkanı sınıfta kaldı. İnşallah bu kötü gidişi biz elbirliği ile çözeceğiz.  Bu memlekete vefa borcumuz var. Bu memleket bizim memleket burada doğduk burada yaşayıp burada öleceğiz. Biz milletin ta kendisi olduğumuzu, milletimizin hizmetkârı olduğumuzu, Kozan’ın mevcut siyasetçilerinin hiç birine benzemediğimizi, Kozan’ın iyi projelerle hak ettiği yerlere geleceğini söyleyip, Milletimizin sesi soluğu olmaya devam edeceğiz. Kozan’ın içine düştüğü bu buhrandan nasıl çıkılacağının reçetesini, çözümlerini üreteceğiz.”