Anahtar Kelimeler: TRAFİK KAZASI YARALI

TRAFİK KAZASI 1 ÖLÜ 5 YARALI

TRAFİK KAZASI 1 ÖLÜ 5 YARALI

Kozan-Ceyhan Yolunda Meydana Gelen Kaza Sonucu Anıl Atıcı İsimli Sürücü Yaşamını Yitirdi

 

Kozan ilçesine bağlı Ayşehoca Mahallesi'nde, Kozan-Ceyhan yolunda meydana gelen trafik kazası sonucunda bir kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi de yaralandı.

Akşam saatlerinde gerçekleşen kaza, 80 AEG 295 plakalı İsmail Bıçakçı'nın yönetimindeki otomobil ile 01 ATC 66 plakalı Anıl Atıcı'nın kullandığı otomobilin çarpışmasıyla meydana geldi. Kazayı gören çevredekilerin hemen 112 acil çağrı servisine bilgi vermesi üzerine, sağlık ekipleri, itfaiye ve jandarma olay yerine intikal etti.

Kazada, 80 AEG 295 plakalı otomobilde bulunan Ramazan Çöktet, Doğan Kayran, Yunus Erbaş, Gökay Şahan ve sürücü İsmail Bıçakçı yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra  hastaneye sevk edildi. Ancak Anıl Atıcı isimli otomobil sürücüsü, yapılan tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Kazada yaralananlardan birinin durumunun ağır olduğu belirtilirken, diğer yaralıların tedavilerine devam edildiği ifade edildi. Jandarma ekipleri, kaza ile ilgili detaylı incelemelerde bulunuyor ve olayın nedenleri araştırılıyor.