TRAFİK KAZASINDA 21 YAŞINDAKİ GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

TRAFİK KAZASINDA 21 YAŞINDAKİ GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

Kozan ilçesine bağlı Dilekkaya Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazası sonucu 21 yaşındaki Ziya Can Şimşek hayatını kaybetti.

 Kaza, Ayşe Hoca ile Dilekkaya Mahallesi arasında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ziya Can Şimşek'in kullandığı 01 AER 709 plakalı otomobil henüz belirlenemeyen bir nedenle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak takla attı ve yaklaşık 70 metre sürüklendi. Araç içerisindeki sürücü Ziya Can Şimşek, kaza yerinde hayatını kaybetti.

Yoldan geçen vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri, yaptıkları kontrolde sürücünün hayatını kaybettiğini belirledi. Acı haberi alan Şimşek'in ailesi olay yerine gelerek gözyaşlarına hakim olamadı ve sinir krizleri geçirdi. Ziya Can Şimşek'in yaklaşık 1 ay önce askerden geldiği ve kaza yapmadan önce ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte okey oynadığı öğrenildi.

Kazadan haberdar olan Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan da olay yerine gelerek hayatını kaybeden şahsın yakınlarına başsağlığı diledi. Şahsın cenazesi, Cumhuriyet Savcısının olay yeri incelemesinin ardından Kozan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarmanın yaşanan trafik kazası ile ilgili olarak soruşturma başlattığı öğrenildi