Anahtar Kelimeler: Transferlere Başlandı

Transferlere Başlandı

Transferlere Başlandı

TFF 3. Lig´te mücadele eden Kozan Belediyespor 2018-2019 sezonu için transfer çalışmalarına başladı.

TFF 3. Lig´te mücadele eden Kozan Belediyespor 2018-2019 sezonu için transfer çalışmalarına başladı.

Geçtiğimiz günlerde İdris Çevikalp önderliğinde yeniden şekillenen yönetimle birlikte, Kozan Belediyespor 2018-2019 sezonunda başarı çıtasını yukarılara çıkarmak için transfer ve anlaşma çalışmalarına ağırlık vermeye başladı.

Kozan Belediyespor defans oyuncusu Şafak Sarı ve yine defans oyuncusu Kadir Mert Örentepe´yi kadrosuna eklerken, kaleci Metehan Bakkallar ve 2017/2018 sezonu ikinci yarısında Kozan belediyespor´dan ayrılarak Erbaaspor´a giden tecrübeli oyuncu Yasin Hatipoğlu ile yeniden anlaşma sağladı.

Defans oyuncusu Şafak Sarı son olarak Türkiye Bölgesel Amatör Lig 5. Grup´ta Adana Büyükşehir Belediyespor´da mücadele etti.

Kadir Mert Örentepe ise 2016-2017 sezonunda Türkiye Bölgesel Amatör Lig 2 grupta mücadele eden Adıyaman 1954 Spor´da oynadı.

Kozan Belediyespor´un kalecisi Metehan Bakkallar ile de tekrardan anlaşma sağlandı.

Geçtiğimiz sezon başında Kozan Belediyespor kadrosuna giren ve oynadığı oyun ile taraftarın ve yönetimin büyük beğenisini toplayan tecrübeli oyuncu Yasin Hatipoğlu, sezonun ikinci yarısında takımdan ayrılarak Erbaaspor´a gitmişti. 29 yaşındaki tecrübeli oyuncu ile Kozan Belediyespor yönetimi tekrardan anlaşarak Yasin Hatipoğlu´nu Kozan Belediyespor kadrolarına kazandırdılar.

Kozan Belediyespor 2017/2018 sezonunu 12. sırada 39 puanla kapatmıştı.