Anahtar Kelimeler: TRSM sonu sergisi

TRSM yıl sonu sergisi

TRSM yıl sonu sergisi

Kozan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Kozan Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi işbirliği ile hazırlanan yılsonu sergisi görücüye çıktı.

Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi´nde tedavi gören hastalara terapi niteliğinde, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde el sanatları, ahşap ve spor dallarında çeşitli kurslar verildi. 8 aylık verilen kursların ardından, 55 hastanın hazırlamış olduğu yıl sonu sergisi görücüye çıktı.

Kozan Devlet Hastanesi idari bina girişine açılan serginin açılışını, Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam ve Kamu Hastaneleri Başkan Yardımcısı Gülender Tülü ile davetli konuklar birlikte yaptılar.

 Kurdele kesiminin ardından hastalara terapi niteliğinde verilen kurslar neticesinde hazırlanan el emeği göz nuru ürünler hakkında Kaymakam Şafak Gürçam bilgi aldı. Hastaların ilaç kullanımından uzak tutulması, psikolojilerinin iyi tutulması amaçlı verilen bu kurslar neticesinde hastaların daha rahat oldukları gözlendi.

Kaymakam Şafak Gürçam ve beraberindeki heyet; Kozan Devlet Hastanesi yetkililerinden, Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi yetkililerinden ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü yetkililerinden bilgi aldılar.

Gürçam, yapılan ürünlerin çok güzel olduğunu belirterek, bu eğitimde emeği geçen herkese teşekkür etti.

/resimler/2019-6/19/1452480003906.jpg