Anahtar Kelimeler: Tufanbeyli yangını

Tufanbeyli´de ev yangını : 2 ölü

Tufanbeyli´de ev yangını : 2 ölü

Tufanbeyli´de bir evde çıkan yangın sonucunda 2 kişi hayatını kaybetti. Anne ve 2 çocuğu ise çıkan yangından yaralı olarak kurtuldu.

Olay, Tufanbeyli ilçesi Yenimahalle´de bulunan Keçe ailesine ait evde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; balkonda bulunan sobayı süt kaynatmak için yakan Hüsne Keçe, daha sonra içeri gitti. Balkonda bulunan naylon branın tutuşması üzerine yangın çıktı. Alevler kısa süre içerisinde evin her tarafını sardı. Hüsne Keçe çıkan yangında iki çocuğunu da alarak yaralı bir şekilde dışarı çıkmayı başardı. Ancak evde bulunan annesi Melek Ergil kaçamadı.

83 yaşındaki kadın kendini evin banyosuna kapattı. Olayı duyan Hüsne Keçen´in eşi Mehmet Keçe hemen eve geldi. Kayınvalidesinin içeride olduğunu duyunca alevlerin arasından geçerek kayınvalidesini kurtarmaya çalıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına 4 koldan müdahale etti. Evin içerisine giren ekipler 83 yaşındaki Melek Ergil´i ve Mehmet Keçe´yi baygın ve yaralı olarak buldu.

Olay yerine gelen ambulanslarla Hüsne ve Mehmet Keçe, 2 çocukları ve Melek Ergil Tufanbeyli Devlet Hastanesi´ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Melek Ergil ve damadı Mehmet Keçe kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Hüsne Keçe ve iki oğlu ise çıkan yangından yaralı olarak kurtuldu. Sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

2 kişinin hayatını kaybettiği yangınla ilgili olarak soruşturma başlatıldığı öğrenildi.