Anahtar Kelimeler: Tufanpaşa Kerim Değişecek

Tufanpaşa Kerim Can´la Değişecek

Tufanpaşa Kerim Can´la Değişecek

Tufanpaşa Mahallesi´nde ?Değişim Zamanı Geldi? diyerek yola çıkan genç muhtar adayı Kerim Can, gecesini gündüzüne katarak adeta bir belediye başkan adayı edasında seçim çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşa, Tufanpaşa´da değişim zamanının geldiğini ve mahal

Tufanpaşa Mahallesi´nde ?Değişim Zamanı Geldi? diyerek yola çıkan genç muhtar adayı Kerim Can, gecesini gündüzüne katarak adeta bir belediye başkan adayı edasında seçim çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşa, Tufanpaşa´da değişim zamanının geldiğini ve mahallelinin 7/24 emrinde olduğunu ifade ediyor.

31 Mart yerel seçimleri için Tufanpaşa Mahallesi´nden muhtar adayı olan Kerim Can seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Tufanpaşa Mahallesi´nde ?Değişim Zamanı? diyerek yola çıkan Tufanpaşa Mahalle Muhtar Adayı Kerim Can, sıkmadık el bırakmayarak 31 Mart yerel seçimleri için kendisine destek istiyor.

Kerim Can; ?Muhtarlığın hizmet alım noktasında vatandaşımız ve devletimiz arasında en büyük köprü olduğunu ve hizmete ulaşmak adına bu köprülerin ne kadar genç, dinamik, sağlam ve güçlü olması gerektiğinin bilincinde olarak, çevremin tavsiyesi, büyüklerinin onayı ve siz kıymetli mahalle sakinlerimizin teveccühüne sığınarak Tufanpaşa Mahallesi Muhtar Adayı´yım. Desteklerinizi bekliyorum? dedi.

Kerim Can, 1992 yılında Kozan´da doğdu. Boztahta köyünden olan Kerim Can, İlkokulu ve Ortaokulu Tufanpaşa Mahallesi´nde bulunan Şabanata İlköğretim Okulu´nda tamamladı. Lise öğrenimini ise yine Tufanpaşa Mahallesi´nde bulunan İmam Hatip Lisesi´nde tamamladı. Kozan´da yayın yapan yerel gazetede köşe yazarlığı da yapmaktadır. Özel sektörde çalışan Kerim Can ,evli ve 1 çocuk babasıdır.

?Genç, yeni yüz, yeni vizyon, çalışkan, İçinizden biri? sloganlarıyla Tufanpaşa´da ?Değişim Zamanı Geldi? diyen Kerim Can, muhtarlığın devlet ile vatandaş arasında bir köprü olduğuna dikkat çekiyor. Gençlerin bu tür konumlarda yer alması, mahallelerin gelişmesinde ve büyümesinde önemli rol oynamaktadır. Kerim Can; duruşuyla, uslubuyla ve çalışkanlığı ile Tufanpaşa Mahallesi´ndeki değişimin adı olacağına inanıyor.

Çevresindeki insanların ve mahalle sakinlerinin desteği ile 31 Mart yerel seçimlerinde Tufanpaşa Mahallesi Muhtarı olarak, vatanına, milletine ve mahallesine hizmetlerde bulunmak istiyor. Mahalle sakinlerinin genç, dinamik, çalışkan bir muhtar adayına destek olması, mahallenin yarınlar için faydalı olacaktır. 27 yaşında olan Kerim Can´da gelecek vaad eden isimler arasında.

Mahalle sakinleri; Kerim Can´ın muhtar olması durumunda mahalleye belediye, hükümet veya devlet tarafından gelecek birçok hizmetin daha hızlı geleceğine inanıyorlar. Vatandaşlar; Kerim Can kardeşimiz, mahallemizde doğmuş, büyümüş ve hala da mahallemizde oturan, mahallemizin sorunlarını yakından bilen çalışkan arkadaşımızdır. Bizler 31 Mart yerel seçimlerinde kendisine destek olarak muhtar seçilmesini sağlayacağız. Allah´ın izniyle Tufanpaşa Mahallesi´nde değişim olacak? dediler.