Anahtar Kelimeler: Tüfekli “Çabamız güzel Kozan

Tüfekli, “Çabamız daha güzel bir Kozan için”

Tüfekli, “Çabamız daha güzel bir Kozan için”

Kozan Kent Konseyi’nde yapılan olağan genel kurulda Derya Tüfekli yeniden başkan seçildi.

bir mesai yapacaklarını kaydetti.

Genel kurul, Ümit Özalp Kunt başkanlığında divan başkanlığının oluşturulmasıyla başladı.

Kozan Kent Konseyi Başkanlığı’na yeniden seçilen Başkan Derya Tüfekli, pandemi nedeni ile fazla araya bir araya gelemediklerini ifade ederek, hem festival hem de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir araya geldiklerini ve bundan sonraki süreçte de Kozan için ne yapılması gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Kozan'ın gelişmesi için tarım ve turizme önemli yatırımların yapılması gerektiğine dikkat çeken Derya Tüfekli, Kozan Kent Konseyi’nin itici kuvvet olduğunu belirterek, kamu kurum ve kuruluşlarından, muhtarlardan, STK’lardan, derneklerden oluşan Kozan Kent Konseyi’nin Kozan'ın geleceğine yön tutabileceğinin altını çizdi.

Tüfekli, Kozan’ın tarih ve turizm alanında zenginliği, yöresel lezzetleri ve kadın üreticilerin desteklenmesi anlamında konsey olarak büyük bir özveri ile çalışacaklarını ifade ederek, pandeminin ardından bölgenin cazibe merkezi olması için kurumlarla iş birliği içinde tüm çalışmalara destek vereceklerini söyledi.

Yürütme Kurulu’nda fazla bir değişikliğin olmadığını ifade eden Derya Tüfekli, yeni yönetime de çalışmalarında başarılar diledi.

Kozan Kent Konseyi genel sekreterliğine Kozan Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürü Burak Kamalı getirilirken, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti adına İhlas Haber Ajansı Muhabiri Beril Solmuşgül Kent konseyi yönetiminde görev aldı.