TUGVA Kozan Temsilciliği binası açıldı

TUGVA Kozan Temsilciliği binası açıldı

Türkiye Gençlik Vakfı (TUGVA) Kozan Temsilciliği’nin açılışı düzenlenen program ile gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz aylarda Özgür Çoban'ın görevi devraldığı Türkiye Gençlik Vakfı Kozan Temsilciliği’nin Aşağı Çarşı üzerinde gerçekleştirilen açılışına; Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Ruhi Gül, İlçe Emniyet Müdürü Ferdi Büyükatak, TUGVA Adana Temsilcisi Emrah Sancar, bazı kurum müdürleri ve davetliler katıldı.

Temsilciliğin açılışı öncesinde Kur'an-ı Kerim okunarak, Hoşkadem Camii İmam Hatibi Abdurrahman Yılmaz tarafından dua edildi.

Türkiye Gençlik Vakfı Kozan İlçe Temsilcisi Özgür Çoban; “İnsan önce Allah'a yalvarırken, ümmeti Muhammed ve din  kardeşlerinin, onların çocukları için daha sonra da kendi çocukları için dua eder. Gençlere hizmet kapısında, bizleri bekçi eyleyen Yüce Rabbimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Bizleri kırmayarak açılışımıza icabet eden Kozan Kaymakamımıza, devlet büyüklerimize ve herkese hassaten teşekkür ediyorum”  dedi.

Türkiye Gençlik Vakfı il Temsilcisi Emrah Sancar; “Bizlerin bir derdi var. Bizler; geleceğini bilen, geçmişini bilen milli ve manevi değerlerine bağlı nesillerin yetişmesi için elimizden gelen her türlü çalışmaları yürütmeye çalışan gönüllü bir harekatız. Bu güzide mekanı bize tahsis eden kıymetli büyüğümüz Eğitim Bir-Sen İlçe Başkanı’mız Umut Gül ağabeyimize teşekkürleri bir borç biliyorum. Rabbim kendinden razı olsun” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Aşağı Çarşı üzerinde bulunan Türkiye Gençlik Vakfı Kozan İlçe Temsilciliği binasının açılışı programına katılan Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam ve beraberindeki davetliler tarafından gerçekleştirildi.

Kozan Temsilcisi Özgür Çoban yapılan çalışmalar hakkında açılışa katılanlara bilgi verdi.