Tugva Kozan Teşkilatı, Emniyet Müdürü Alptekin ile Gençleri Buluşturdu

Tugva Kozan Teşkilatı, Emniyet Müdürü Alptekin ile Gençleri Buluşturdu

Kozan'da faaliyetlerini sürdüren TUGVA Kozan Teşkilatı, her hafta düzenlediği #velhasil programında farklı konuklarla gençleri buluşturmaya devam ediyor.

Bu kapsamda, geçtiğimiz haftalarda Cumhuriyet Savcısı ve Abdurrahman Hoca ile buluşan gençler, bu hafta Kozan İlçe Emniyet Müdürü Fatih Alptekin'in konuğu oldu.

Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü binasında gerçekleşen buluşmada, Alptekin gençlerle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Gençlerin merak ettiği tüm soruları cevaplayan Alptekin, onlara Emniyet Müdürlüğü'nün çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Yaklaşık elli gencin katıldığı programda, gençler son günlerde Kozan Emniyet Müdürlüğü'nün başarılı çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve memnun olduklarını dile getirdiler.

Tugva Kozan Teşkilatı Temsilcisi Özgür Çoban, yaptığı açıklamada, "Tugva olarak amacımız Kozan gençliği adına üzerimize yüklenen misyonun farkındayız. Bu gençlik için teşkilat olarak en güzeli ne ise onun için varız. Bu kapsamda bu akşam Kozanın başarılı ismi Fatih Alptekin Müdürümüzle gençleri buluşturduklarını dile getirdik. Nazik kabulleri için kendilerine teşekkür ederiz" dedi.