Anahtar Kelimeler: Tümer Fizyoterapi Merkezi açıldı

Tümer Fizyoterapi Merkezi açıldı

Tümer Fizyoterapi Merkezi açıldı

İşletmeciliğini Necdet Tümer'in yaptığı Tümer Fizyoterapi Merkezi, düzenlenen görkemli bir açılış töreni ile hizmete girdi.

Kozan'da işletmeciliğini Necdet Tümer'in yaptığı Tümer Fizyoterapi Merkezi Tufanpaşa Mahallesi Başak Sokak No: 2/1A Yusuf Baysal Göçyolu Plaza C Blok altında açılışı geniş bir katılım ile gerçekleştirildi.

2020 yılında Kıbrıs Lefke Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümünden mezun olduktan sonra yaklaşık 3 yıl İstanbul'da staj gören Necdet Tümer kendi iş yerini açmaya karar verdi. Düzenlenen açılış törenine; İmamoğlu Belediye Başkanı Kasım Karaköse, Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Sönmez, AK Parti Kozan İlçe Başkanı Yusuf Bilgili, Milliyetçi Hareket Partisi Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, Cumhuriyet Halk Partisi Kozan İlçe Başkanı Bünyamin Sedefoğlu, İyi Parti Kozan İlçe Başkanı Veysel Sırkıntı, Adana Emekliler Derneği Şube Başkanı Mustafa Tümer, milletvekili adayları Alev Ataş, Orhan Toklu, Veli Tataş ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış öncesinde Tümer Fizyoterapi Merkezi sahibi Necdet Tümer bir konuşma gerçekleştirerek açılışa katılan herkese ayrı ayrı teşekkür etti. 2020 yılında Lefke Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra Kozan'da Kozan halkına hizmet vermek için bu iş yerini açtığını ifade eden Tümer, fizyoterapi konusunda destek almak isteyen herkese kapılarının açık olduğunu söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından kurdele kesimi davetliler tarafından yapıldı. Necdet Tümer, gelen misafirlere işletmede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Açılış programına katılanlar, Kozan'a böyle bir işletmenin kazandırılmasından dolayı mutlu olduklarını dile getirerek işletmeci Necdet Tümer'e başarılar dilediler.