Anahtar Kelimeler: Turgay Bozkurt Borsaya

Turgay Bozkurt Borsaya Aday

Turgay Bozkurt Borsaya Aday

Kozan Ticaret Borsası Turgay Bozkurt Meclis Üyeleri ile birlikte yürüme kararı aldı.

Kozan Ticaret Borsası Turgay Bozkurt Meclis Üyeleri ile birlikte yürüme kararı aldı.

Yaklaşan Ticaret borsası seçimleri ile alakalı olarak gelişmeler ve şekillenmeler yaşanmaya başlandı.

Kozan Ticaret Borsası Meclisi önümüzdeki Eylül, Kasım ayları içersinde yapılması hedeflenen başkanlık seçimleri ile alakalı olarak Kozan Ticaret Borsası'nda toplandı. Gerçekleştirilen toplantı sonrasında önündeki aylar içersinde yapılması hedeflenen başkanlık seçimlerinde mevcut Meclis Başkanı Turgay Bozkurt ismi üzerine karar kılındığı yapılan sosyal medya paylaşımı ile kamuoyuna duyurdu.

Yapılan paylaşımın ardından toplantının detayları ortaya çıktı. Yapılacak olan borsa seçimlerinde mevcut meclis üyelerinin büyük bir çoğunluğunun başkan olarak Turgay Bozkurt’u  meclis başkanı olarak da Bilal Kurt’u tespit ettiklerini açıkladılar.

Yapılan açıklamaların ardından gazetemizi ziyaret eden Kozan Ticaret Borsası meclis Başkan'ı ve yapılacak olan seçimlerde başkan adayı olan Turgay Bozkurt “ bizde sen ben yok, Biz varız." Meclis üyelerimiz toplanarak önümüzdeki günlerde yapılacak borsa seçimleri ile alakalı olarak ortak bir karar aldılar. Aldıkları karar ile şahsıma borsa başkanlığı adaylığını laik gördüler. Yine aynı meclis üyelerimiz Bilal Kurt kardeşimin de meclis başkanlığı için aday gösterdiler. Bizleri bu göreve laik gören tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bugün açıklıyorum. Önümüzdeki seçimlerde Kozan Ticaret Borsasına Başkan adayıyım. Herkesin oyuna talibim. Borsamızı daha ileriye götürmek için mücadele etmeye aralıksız devam edeceğim” dedi.