Anahtar Kelimeler: Turkav’ gelenek bozulmadı

Turkav’ da gelenek bozulmadı

Turkav’ da gelenek bozulmadı

Turkav Kozan Şubesi, her Ramazan'da olduğu gibi bu Ramazan'da da muhtaçları unutmadı.

Turkav Kozan Şubesi tarafından 13 yıl önce başlatılan Ramazan kolisi uygulaması bu yılda devam edildi.

13 yıldan bu yana ihtiyaç sahiplerine Ramazan kolisi ulaştıran Turkav Kozan şubesi muhtaç ve ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürmeyi bu yılda başardı.

Bu yıl 100 aileye ulaşan yardımlar ile alakalı olarak konuşan Turkav Kozan şubesi Başkanı Kasım Dalkır ”Mübarek Ramazan ayında üyelerimizin ve yardım severlerimizin katkıları ile bu Ramazan 100 gıda kolisi dağıtımı gerçekleştirdik.

 Katkıda bulunanların Allah hayırlarını kabul eylesin. Bizler bu faaliyetimizi 13 yıldan bu yana sürdürüyoruz. Amaçlarımızdan biride toplumda farkındalık oluşturmaktır.

Ekonomik Gücü yerinde olan vatandaşlarımızı şu mübarek Ramazan ayında, evinde kazan kaynatamayanların yanında olmaya davet ediyorum. Bu ayda kaynayan her kazanda sizlerinde tuzu olması dileklerimle, yaptığımız yapacağımız ve yapacağınız yardımlarınızı yüce yaradanım kabul etsin” dedi.

Muhtaç ve ihtiyaç sahiplerine ulaştıran yardım kolilerinin maddi bedellerinin Turkav üyeleri tarafından karşılandığı öğrenilirken, yardımların Ramazan ayı boyunca devam edeceği öğrenildi.