Türkoğlu ilçesine görevlendirildi

Türkoğlu ilçesine görevlendirildi

Kozanlı Kastamonu Doğanyurt Kaymakamı Cezmi Kandemir İçişleri Bakanlığı'nın görevlendirmesi ile Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesine koordinatör kaymakam olarak görevlendirildi.

Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir'in oğlu Cezmi Kandemir geçtiğimiz aylarda Kastamonu Doğanyurt kaymakamı olarak görevlendirilmişti. Kahramanmaraş merkezli yaşanan 7.7 ve 7.6'lık depremlerin ardından bölgeye diğer il ve ilçelerden vali ve kaymakamlar koordinasyonu sağlamak için görevlendirildi. İçişleri Bakanlığı’nın görevlendirmesiyle Kastamonu Doğanyurt Kaymakamı Cezmi Kandemir’de Kahramanmaraş Türkoğlu ilçesine koordinatör kaymakam olarak görevlendirildi.

Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir ve diğer oda başkanları Türkoğlu ilçesine giderek Cezmi Kandemir’e hem maddi hem de manevi destek olduklarını gösterdiler.

Cezmi Kandemir, burada depremden oluşan hasarların kaldırılması konusunda ve gelişen bütün olayların koordinesinde görev alıyor. 2020 yılı verilerine göre; Kahramanmaraş Türkoğlu ilçesinin nüfus oranı 78.000'in üzerindeydi. Yaşanan 7.7 ve 7.6'lık depremlerde büyük hasar aldı. İlçede depremin yaraları silinmeye çalışılıyor.