Turnuvalar sona erdi

Turnuvalar sona erdi

Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Kozan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu liseler arası kız voleybol turnuvası, ortaokullar arası futbol turnuvası geçtiğimiz Cuma günü oynan final maçları ile sona erdi.

Kozan Kapalı Spor Salonu’nda Karacaoğlan Mesleki ve Teknik Lise (Kız Meslek Lisesi) ve 50. Yıl Anadolu Lisesi arasında oynan voleybol turnuvasının finali oldukça çekişmeli geçti. İlk iki seti 25-16 ve 25-22 kazanan Karacaoğlan Mesleki ve Teknik Lisesi tam maçı kazandı derken 50 yıl Anadolu Lisesi üçüncü seti 25-21 ve dördüncü seti 25-22 kazanarak durumu 2-2’ye getirdi. Tay brek setine giden maçın sonunda Karacaoğlan Mesleki ve Teknik Lise (Kız Meslek Lisesi),  50. Yıl Anadolu Lisesi’ni 15-8 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvada birinci olan Karacaoğlan Mesleki ve Teknik Lisesi’ne  (Kız Meslek Lisesi) ödülünü Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez, ikinci olan 50 Yıl Anadolu Lisesi’ne ödülünü Kozan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Kürşat Gültekin ve üçüncü olan Fatih Anadolu Lisesi ‘ne ödülünü 50 Yıl Anadolu Lisesi Müdürü Necmettin Uçar verdi.

Ortaokullar arasında düzenlenen futbol turnuvasının finalinde 2 Haziran Ortaokulu ile Şehit Cengiz Ortaokulu arasında oynanan maçı 2Haziran Ortaokulu 1-0 kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvanın üçüncülük ve dördüncülük maçında İsmet İnönü Ortaokulu ile Lültfiye Ali Şadi Çelik Ortaokulu karşı karşıya geldi. Maçı Lültfiye Ali Şadi Çelik Ortaokulu maçı 1-0 kazanarak turnuvayı üçüncü olarak tamamladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez turnuvada emeği geçenlere ve beden öğretmenlerine teşekkür etti