Ülkü Ocağından Muhteşem Konser

Ülkü Ocağından Muhteşem Konser

Kozan Ülkü Ocağı Başkanlığı tarafından hazırlanan ?Türk´ü Söyler Türküler: Şühedaya Sesleniş? konserinin ikincisi düzenlendi.

K.Ekspres- Kozan Belediyesi ve Adana Büyükşehir Belediyesi´nin desteği ile Kozan Ülkü Ocağı Başkanlığı tarafından geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen konserin ikincisi Kozan Belediyesi Sinema Salonunda yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını Kozan Ülkü Ocağı Başkanı Harun Yılmaz yaptı. Yılmaz konuşmasında şu ifadelere yer verdi; ?Kozan Ülkü Ocağı Başkanlığı olarak ?en iyi ülkücü görevini en iyi yapandır´ düsturuyla çıktığımız bu kutlu davada hayata geçirdiğimiz tüm etkinliklerin başarıya ulaşması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Amacımız vatanına, milletine, bayrağına ve dinine bağlı bireyler yetiştirip; Türklük gurur ve şuuruyla hayatına yön vermesine vesile olmaktır. Bu gün ise 4 aydır çalışmalarını sürdürdüğümüz ve geçen yıl birincisini düzenlediğimiz Türk´ü Söyler Türküler konserimizin ikincisi olan ?Şühedaya Sesleniş´ ile karşınızdayız. İsimlerini bile bilmedikleri vatan evlatları için canlarından vazgeçen şehitlerimize adadağımız konserimize katılarak bizleri yalnız bırakmayan bütün ülküdaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehit ve gazilerimiz önünde saygıyla eğiliyor, rahmetle anıyoruz.?

 

19:30´da başlayan ve 600 civarında davetlinin izlediği konserde Kozan Ülkü Ocağı´nın kurduğu 67 kişilik koro 21 şarkılık program sundu. Şef Harun Dönmez tarafından yönetilen koro Selanik Türküsü, Çanakkale Türküsü, Yemen Türküsü, Çırpınırdı Karadeniz, Tuna Nehri ve Türkiyem gibi parçaları seslendirdi.

 

Kozan Ülkü Ocağı Başkanı Harun Yılmaz´ın ev sahipliği yaptığı konsere Kozan Belediyesi Başkan Yardımcıları Mustafa Duru, Cengiz Yeşiloğlu, Yaşar Şenöz, Adana Büyükşehir Belediyesi 3.Koordinasyon Şube Müdürü Kürşat Sedefoğlu, Türk Eğitim-Sen Kozan Şube Başkanı Mürsel Yazacı, Türkav Kozan Şube Başkanı Kasım Dalkır, Milliyetçi Hareket Partisi Feke İlçe Başkanı Fikret Çilingir, ilçe ocak başkanları, Kozan Ülkü Ocağı´nın gençleri ve vatandaşlar katıldı.

 

Kozan Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Duru konserin sonunda Kozan Ülkü Ocağı Başkanı Harun Yılmaz´a ve şef Harun Dönmez´e çiçek ve plaket takdim etti.

 

Kozan Ülkü Ocağı Başkanlığı tarafından düzenlenen okullar arası futbol turnuvasının birincisi Kozan İmam Hatip Lisesi öğrencilerine madalyalarını Kozan Belediyesi Başkan Yardımcısı Cengiz Yeşiloğlu taktı.

 

Kozan Ülkü Ocağı´nın yıl içerisinde düzenlediği ücretsiz etüdlerden eğitim alarak TEOG´da derece yapan başarılı öğrencilere de Kozan Belediyesi Başkan Yardımcısı Yaşar Şenöz plaket takdim etti.