Ülkü Ocakları Yeni Yerleşkesinde

Ülkü Ocakları Yeni Yerleşkesinde

Kozan Ülkü ocağı eğitim ve kültür vakfı kozan ilçe başkanlığının bundan bir süre önce başlattığı Hoca Ahmet Yesevi yerleşkesi Projesi tamamlandı.

Projenin tamamlanmasının ardından görüşlerine başvurduğumuz Ülkü Ocakları Kozan ilçe başkanı Ahmet Sırkıntı proje hakkında bir dizi açıklamalarda bulundu. Sırkıntı “ projelerimiz bir bir hayat buluyor” dedi. Sırkıntı söyle devam etti.” Göreve gelmemizin ardından birçok etkinliğe imza attık. Bizler için büyük öneme sahip olan Hoca Ahmet Yesevi Yerleşkesi projesi için bundan yaklaşık 3 ay önce çalışmalarına başladık. Ve 3 ayın sonunda bu projemizi hayata geçirdik. İçerisinde idare hizmetlerinin yanı sıra 33 kişilik kapasiteli yurdun konferans salonun bulunduğu yerleşkemizi şükürler olsun açtık. Yurt bölümünde 4 ve 6 kişilik klimalı odalarımızla öğrencilerimize hizmet veriyoruz. Özelikle Kozan dışından eğitim amacı ile ilçemize gelen milli ve manevi duyguya sahip olan öğrencilerimizi eğitim süreçlerinde barınma ihtiyaçlarını ortadan kaldırmayı hedefliyoruz.bu projemizi tamamlamamızın ardından İlerleyen günlerde Ülkü Ocakları koromuzda kurmayı hedefliyoruz. “ dedi.

Kozan ülkü ocağının hayata geçirdiği yerleşkenin içersinde öğrenci yurdu, konferans salonu idari yönetim mescit ve spor alanları bulunuyor. Yerleşke cumhuriyet mahallesi Emniyet Sokak eski Deniz dershanesi yerinde bulunuyor.