Anahtar Kelimeler: Yıkama açıldı

Ulu Oto Park ve Yıkama açıldı

Ulu Oto Park ve Yıkama açıldı

Her türlü aracın iç ve dış temizlik işlemlerinin yapıldığı ve otopark hizmetinin verildiği Ulu Otopark ve Yıkama hizmete girdi.

İşletmeciliğini Faruk Yiğenoğlu, Fatih Ulu ve Tanın Sekmen'in yaptığı Ulu Otopark ve Yıkama, Aslanpaşa Mahallesi Ergen Sokak Kaleönü Öğrenci Yurdu yanında hizmet vermeye başladı. Her türlü aracın detaylı bir şekilde iç ve dış temizliğinin yapıldığı iş yerinde aynı zamanda geniş ve güvenilir bir ortamda otopark hizmeti de sunuluyor.

İşletmecilerden Faruk Yİğenoğlu yeni hizmete giren Ulu Otopark ve Yıkama’nın bütün Kozanlılara hayırlı olmasını temenni ederek; "Bizler Kozanlıların en iyi şekilde hizmet alabilmesi için mücadele ediyoruz. Otopark ve yıkama sektöründe en iyi olma mücadelesi göstererek halkımıza hizmet vermeyi hedefliyoruz. Vatandaşlarımız gönül rahatlığı ile araçlarını bizlere teslim edebilirler. Yaptığımız işin sonunda farkı herkes açık ve net bir şekilde görebilir. Konusunda uzman arkadaşlarımızla birlikte sizlerin hizmetinde olacağız. Aynı zamanda otopark hizmeti de sunuyoruz. Gelişmekte olan ilçemizde herkesin bildiği üzere büyük bir trafik park sorunu oluşuyor. Saimbeyli Caddesi üzerinde olmamız sebebiyle vatandaşlarımız otoparkımıza araçlarını güvenle emanet edebilirler. Hizmetin en iyisini verme noktasında arkadaşlarımla birlikte siz Kozanlı hemşerilerimizin memnuniyeti bizim önceliğimiz. Her şeyden önce güven ve samimiyet ortamında iş yapmak istiyoruz. Karşılıklı güven ortamı kurulduktan sonra her şeyin daha iyi ve kaliteli olacağına inanıyoruz. Aslanpaşa Mahallesi Ergen Sokak Kaleönü Öğrenci Yurdu yanında hizmete açtığımız Ulu Otopark ve Yıkama’ya bütün dostlarımızı ve Kozanlı hemşehrilerimizi bekliyoruz. Açtığımız işyeri bütün Kozanlılara hayırlı uğurlu olsun”dedi.