Anahtar Kelimeler: Ümit Özdağ Kozan Geliyor

Ümit Özdağ Kozan´a Geliyor

Ümit Özdağ Kozan´a Geliyor

MHP içerisindeki Muhalefet isimlerin başını çeken MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ Konferans vermek üzere ilçemize geliyor.

K.Ekspres- MHP Genel Başkan adaylarının iddialı ismi Prof. Dr. Ümit Özdağ 16 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek olan referandum da Hayır´ı anlatmak için başlattığı yurt gezilerine aralıksız devam ediyor.

Bundan bir süre önce yurt genelinde bir dizi konferanslar veren Özdağ Evet denilmesi durumunda ülkenin içerisine düşeceği gerçekleri su yüzüne çıkarmaya devam ediyor.

Hayır kampanyaları kapsamında Adana ya gelecek olan Özdağ programına ilçemiz Kozan´ı da kattı.

6 Nisan tarihinde gün boyu bir dizi programa katılacak olan Özdağ 7 Mart Salı günü gün boyunca ilçemizde olacak.

Özdağ´ın ilçemize geleceği özellikle Hayır diyenler tarafından farklı bir atmosfer oluştururken, referandumda hangi yönde oy vereceğine karar veremeyenler açıcısından Özdağ´ın gelişi büyük fikir sahibi olacakları yorumlarına neden olurken, Kozan ziyareti ile ilgili kısa bir açıklama yapan Özdağ ?Kozan Merhum Genel Başkanımız Alparslan Türkeş´in milletvekili seçildiği, bozkurtların yuvasıdır. Kozan´a gelmekten onur ve gurur duyacağım. Büyük Türk Milleti ve Türkiye Cumhuriyeti en tehlikeli günlerini geçirmekte ve beka sorunu yaşamaktadır. Bu süreçte değerli Kozanlıların azim ve kararlığı çok önem taşımaktadır? dedi.

İlçemizde 1 gün kalacak olan Özdağ´ın Kozan programı şöyle:

 09:30 basınla kahvaltı (Tarihi Arıkan Konağı), 10:00 esnaf ziyaretleri (Saimbeyli ve Irmak Caddeleri) 11:00 muhtarlar ile sohbet (Muhtarlar Derneği) 11:30 sendika ziyareti 12:00 Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Şoförler Odası ziyaretleri 13:00        öğle yemeği (Tarihi Arıkan Konağı) 13:30 Kozan Kalesi (Dinlenme) 14:30     Otağ TV canlı yayın, 16:00 Sanayi Sitesi ve Toptancılar Sitesi ziyareti 18:00 Konferans (Elit Balo Salonu) (TV´de canlı yayınlanacak) 20:00 akşam yemeği (Kozan veya Adana) olarak açıklanırken, Elit Balo Salonunda 7 Mart Salı Günü Akşam saat 18:00 de vereceği konferansa katılımın çok yüksek olacağı ön görülüyor.

Günün sonunda Özdağ ve beraberindekiler ilçemizden ayrılacaklar.