?´UMUDUM YOKTU KUZUMUN ORADAN GERİ GELECEĞİNE´´

?´UMUDUM YOKTU KUZUMUN ORADAN GERİ GELECEĞİNE´´

Bölücü terer örgütü PKK ile girilen çatışmada Kozan´ın Velicenli Köyünden Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Bolat şehadet şerbetini içti .

K.Ekpres-Bölücü terer örgütü PKK ile girilen çatışmada Kozan´ın Velicenli Köyünden Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Bolat şehadet şerbetini içti . Ağrı´nın Doğu Beyazıt İlçesinde PKK ile askerlerimiz arasında çatışma çıktı. Bu çatışmada 33 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Bolat şehit oldu. Acı haberi Bolat´ın ailesine silah arkadaşları verdi.  Acı haberle yıkılan aile sinir krizleri geçirdi. Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Bolat 21 Agustos 2017 de dünya evine girmişti, beşkardeşlerdi. Şehit Uzman Çavuş 9 ay önce göreve başlamıştı. En son Kurban Bayramının 2. günü evinden ayrılıp görev yerine dönmüştü. Ailesi o tarihten sonra şehiti bir daha göremedi. Acı haberle yıkılan Anne Ayşe Bolat (65)  "Ne söyleyeyim. Hepimizin başına verdi. Diğer şehit kuzularımıza ağlarken şimdi de bizim başımıza geldi. Bir ay önce oğluma düğün yaptık. Kurban Bayramının ikinci gününde buradan görev yerine uğurladık. Umudum yoktu oradan kuzumun geleceğine. En son üç dört gün önce telefonla oğlumla görüşmüştük." dedi.

 Acılı Baba Nazmi Bolat ise "Cenabı Allah´tan dileğim terör belasını sona erdirmesi. En son oğlumla bayramda görüşmüştüm. Bayramdan sonra hiç görüşmedik." Şeklinde konuştu. Kozan Belediyesi zabıta ekipleride şehidin baba ocağının çevresine Türk Bayrakları astı. Acı haberi alan anne ve babaya orada bulunan sağlık görevlileri yerinde müdahale etti. Şehidin yakınları, dostları, arkadaşları haberi alır almaz şehidin evine akın etti. Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Bolat düzenlenecek törenin ardından memleketinde son yolcuna uğurlanacak. Haber:Cumali Erdemli