Anahtar Kelimeler: Umutlar kaldı

Umutlar son maça kaldı

Umutlar son maça kaldı

TFF 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Kozanspor ligin bitimine 2 hafta kala kendi evinde konuk ettiği Karaköprü Belediyespor'u 3-1 yenerek, puanını 35'e çıkardı.

TFF 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden Kozanspor Pazar günü 15.00’da İsmet Atlı Şehir Stadyumu'nda Alparslan Şen’in yönettiği maçta Karaköprü Belediyespor'u konuk etti. Ligde kalma mücadelesi veren Kozanspor ilk yarıda 3 tane gol atarak maçı koparmayı başardı. Kozanspor’un 1. golü Muzaffer Özcanlı'nın dakika 14'te attığı penaltı vuruşu ile geldi. 28. dakikada Yiğit Gümüş attığı gol ile Kozanspor’u 2-0 öne geçirirken, 37. dakikada Yiğit Kadıoğlu attığı golle durumu 3-0’a getirdi. İlk yarıda başka gol sesi çıkmayınca durum 3-0 olarak kapandı.

İkinci yarının hemen başlangıcında Karaköprü Belediyespor Umut Pusat'ın attığı gol ile durumu 3-1'e getirdi. Maçın geri kalan kısmında gol sesi çıkmayınca Kozanspor sahadan 3 gol ile 3 puanla ayrıldı. Kozanspor bu maçı alsa da düşme potasından kurtulamadı. 32 olan puanı 35 olan Kozanspor son haftaya çok riskli bir şekilde girdi.

Kozanspor 5 Mayıs'ta  Yıldırımspor’a konuk olacak. Kozanspor’un ligde kalıp kalmayacağı bu maçta belli olacak. Kozanspor’un bu maça sıkı bir şekilde hazırlanması bekleniyor. Hem Yıldırımspor hem de Kozanspor açısından çok önemli olan 5 Mayıs'taki karşılaşma için Kozanspor en çok sıkı hazırlanması gerekiyor. Yıldırımspor 56 puan da bulunurken, ikinci sırada Adıyaman 1954 Spor ise 57 puanda bulunuyor.

Lig’in son haftasına girilirken TFF 3. Lig 4. Grup'ta lige veda eden şimdilik Muğlaspor oldu.