Usta Öğreticilere Etkili İletişim

Usta Öğreticilere Etkili İletişim

Kozan Halk Eğitim Merkezi tarafından organize edilen, Halk Eğitim Merkezi bünyesindeki usta öğreticilere yönelik etkili iletişim semineri düzenlendi.

K.Ekspres- İsmet İnönü Orta Okulu Türkçe Öğretmeni Rabia Sağlam tarafından ? Bir başka güzel gülüyorsan bir başka güzel düşünüyorsun demektir? sloganı ile verdiği seminerde kursiyerlerin birçoğu semineri ayakta sonuna kadar takip ettiler.

Aile içi diyalogların yanı sıra iletişim, davranışlar ve anlama konu başlıklarının öne çıktığı seminerde katılımcılara karşılıklı diyaloglar ve video gösterimleri de sunuldu.

Eğitimi veren Türkçe Öğretmeni Rabia Sağlam, en etkili iletişimin insanın kendisi ile kurduğu iletişim olduğunun altını çizerek, dinlemek ve dinlenmek aile içi iletişimin 1. maddesini oluşturduğunu ifade etti.

Sunumun sonunda seminerde katılımcılar tarafından tam not alırken, sunumu gerçekleştiren Rabia Sağlam uzun süre salonda ayakta alkışlandı.

Özden Kültür Merkezinde gerçekleştirilen seminerin sonunda Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Özgüner de katılımcılara teşekkür niteliğinde bir konuşma gerçekleştirirken, sunumu gerçekleştiren Rabia Sağlam´a da kursiyerler tarafından hazırlanan elişi hediye edildi.

Halk Eğitim Merkezinin sosyal sorumluluk projelerinin hız kesmeden devam edeceği kaydedildi.