Anahtar Kelimeler: Uygulamada kaçak tütün geçirildi

Uygulamada 170 kg kaçak tütün ele geçirildi

Uygulamada 170 kg kaçak tütün ele geçirildi

Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin gerçekleştirdiği huzur-güven uygulamasında 1 ruhsatsız tabanca ile 170 kilo kaçak tütün ele geçirildi.

Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması noktasında şehrin muhtelif noktalarında huzur güven uygulaması gerçekleştirdi. Çok sayıda polisin katıldığı uygulamalarda araçların sorgusu, vatandaşlarında GBT sorguları yapıldı. Gerçekleştirilen uygulamada;

1000 şahsın GBT sorgusu yapıldı. Yapılan sorgularda 3 aranan şahıs, 1 yoklama kaçağı şahıs yakalandı.

Ekiplerinin gerçekleştirdiği uygulamalarda trafik yönünden 190 araç sorgulandı. 7 araca çeşitli maddelerden 7.450 TL para cezası kesildi.

Huzur-Güven uygulamasında durdurulan bir araçta ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Adana Caddesi üzerinde uygulama gerçekleştiren ekipler uygulama noktasında inceledikleri 44 KD 313 plakalı otomobilin bagaj kısmında 170 kilo kaçak tütün ele geçirdi. Kaçak tütün ile ilgili olarak M.Ç. isimli şahıs işlem yapılmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Ele geçirilen tütün maddeleri ise imha edilmek üzere el konuldu.

Halkın huzur ve güvenliği için polisin 7/24 görevine devam edeceği, suçun önlenmesi suçluların yakalanması noktasında aralıksız çalışmaların süreceği kaydedildi.