Anahtar Kelimeler: UYUŞTURUCU ZANLILARI TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU ZANLILARI TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU ZANLILARI TUTUKLANDI

Kozan'da yılbaşı öncesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilen kişilere şafak vakti operasyon düzenledi. Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde gerçekleştirilen operasyonda, A.K. ile A.O. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı.

Uyuşturucu madde ticareti ve kullanımını engellemeye yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, şahısların evlerinde yapılan aramalarda 1 adet ruhsatsız beretta 9 milimetre tabanca ile çok sayıda satışa hazır uyuşturucu madde ele geçirildi.

Gözaltına alınan zanlılar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülerek sorguya alındı. İşlemleri tamamlanan zanlılar geniş güvenlik önlemleri aldı adliyeye sevk edildi. Çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Polislerin uyuşturucu madde ticareti ve kullanımını engellemeye yönelik çalışmalarının aralıksız olarak devam edeceği kaydedildi.