Anahtar Kelimeler: ÜZEYİR ÖZTÜRK GÜVEN TAZELEDİ

ÜZEYİR ÖZTÜRK GÜVEN TAZELEDİ

ÜZEYİR ÖZTÜRK GÜVEN TAZELEDİ

Kozan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olan genel kurulunda mevcut başkan Üzeyir Öztürk üyelerin desteğini alarak güven tazeledi.

Kozan Kozan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olağan genel kurulu Üstün Park Düğün Salonunda Cumartesi günü saat 10.00'da gerçekleştirildi. Kooperatif başkanı Üzeyir Öztürk'ün tek aday olarak girdiği seçimde Öztürk üyelerin desteğini alarak yeniden başkan seçildi.

Genel kurul toplantısı 1 dakikalık saygı duruşu akabinde okunan İstiklal Marşı ile başladı. Sonrasında gelir gider, faaliyet raporları okunarak üyelerin oyuna ibraz edildi. Görüşülen maddelerin ardından yeni yönetim kurulu listesi üyelerin oyuna sunuldu.

Yapılan genel kurulda Ceyhan Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı İbrahim İkidağ divan başkanlığını, Mahmut Şahin ve Muhammed Yorulmaz genel kurulu idare etti.

4 yılda bir yapılan Kozan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi genel kurulunda yeni yönetim şu isimlerden oluştu. Başkan Üzeyir Öztürk, yönetim kurulu; Fatih İnceler, Mehmet Ali Görüş ve Latif Yıldırım, Münih Özkan oldu.

Genel kurul sonunda teşekkür konuşması yapan Kozan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Üzeyir Öztürk, kendisine destek olan 1300 üyenin her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Genel kurulumuza katılan değerli kooperatif başkanımıza ve birlik başkanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Esnaflarımızın menfaat ve çıkarları için her daim çalışmaya devam edeceğiz. Genel kurulumuz hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Genel kurulu tamamlandıktan sonra Üzeyir Öztürk ve yeni yönetimdeki isimler tebrikleri kabul ettiler.