Anahtar Kelimeler: Üzeyir Öztürk devam

Üzeyir Öztürk ile yola devam

Üzeyir Öztürk ile yola devam

Kozan Marangozlar ve Madeni Sanatkarlar Odası seçimleri sonucunda, Üzeyir Öztürk üyelerin desteği ile güven tazeledi.

Kozan Marangozlar ve Madeni Sanatkarlar Odası’nın olağan genel kurulu Rüyam Üstün Park Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Marangozlar ve Madeni Sanatkarlar Odası başkanlığı için mevcut başkan Üzeyir Öztürk ile Sami Özbek seçime girdi. Yaklaşık  800 üyesi bulunan oda seçimleri sonucunda, 678 üye oy kullandı. Üzeyir Öztürk 374, Sami Özbek 284 oy aldı. 20 oy geçersiz sayıldı.

4. kez Marangozlar ve Madeni Sanatkarlar Odası Başkanlığı’na seçilen Üzeyir Öztürk kendisine destek olan bütün üyelere ayrı ayrı teşekkür etti.

Başkanlığa geldiğinde çok kötü durumda olan odayı kullanılabilir hale getirmek için yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çok çalıştığını ifade eden Üzeyir Öztürk, mobilyacılar sitesinin kurulması içinde kooperatifin kurulduğunu, en kısa zamanda sitenin kurulması için mücadele ettiklerini ifade etti.

Marangozlar ve Madeni Sanatkarlar Odası olarak, esnafların hak ve hukukunu koruma noktasında gece gündüz çalışmalarına aralıksız olarak devam edeceğini kaydeden Üzeyir Öztürk, 4. olağan genel kurula katılan bütün üyelere, oda başkanlarına, birbirinden değerli dostlarına ve arkadaşlarına ayrı ayrı teşekkür etti.