Anahtar Kelimeler: Üzeyir Öztürk muhtarlarla buluştu

Üzeyir Öztürk muhtarlarla buluştu

Üzeyir Öztürk muhtarlarla buluştu

Kozan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Üzeyir Öztürk, merkez ve kırsal mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Kozan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Üzeyir Öztürk, merkez ve kırsal mahalle muhtarları ile bir araya gelerek yapılan ve yapılacak çalışmalar ile ilgili olarak istişarelerde bulundu. Dağılcak Tesisleri’nde muhtarlar ile bir araya gelen Üzeyir Öztürk'ün programına Kozan Belediye başkanı Kazım Özgan ve Muhtarlar Deneği Başkanı Salim Açıkgöz’de katıldı. Üzeyir Öztürk ve Kazım Özgan muhtarlarla sohbet gerçekleştirerek sorunları ve şikayetleri dinlediler ve çözüm noktasında yapılması gereken çalışmalar ile ilgili olarak karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.
Kozan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Öztürk, geçtiğimiz günlerde de kooperatif ortakları ile bir araya gelmiş, ortakların sorunlarını ve daha yaşanabilir Kozan için yapılması gereken ne varsa yapmaya hazır olduklarını ifade etmişti. Kırsal ve merkez mahalle muhtarlarının genel anlamda şikayetlerinin yol ve su olduğunu, bununla ilgili olarak Kozan Belediyesinin ve Adana Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışmaların olduğunu ifade eden Üzeyir Öztürk; “Muhtarlarımız toplumumuzun hizmet anlamında temel taşını oluşturan kişilerdir. Vatandaşın bir derdi olduğunda, bir sıkıntısı olduğunda ilk kapısını çaldığı kurum muhtarlıktır. Bizim merkezde ve kırsalda bulunan mahalle muhtarlarımızın hepsi birbirinden değerli ve kıymetli insanlardır. Hepsi vatanını, milletini, devletini, bayrağını seven bu memleketin hizmetlerinin üzerine bir taş koyarak hizmet aşkı ile yaşayan kişilerdir. Muhtarlarımız ile bir araya gelerek Kozan’ımızın gelişmesi ve geliştirilmesi konusunda neler yapabileceğimizi belediye başkanımız Kazım Özgan ile birlikte karşılıklı istişare ettik. Düzenlediğimiz programın verimli geçtiğini düşünüyorum. Kooperatif olarak, üzerimize düşen ne olursa yapmaya hazır olduğumuzu bildirmek istiyorum. Bizleri düzenlediğimiz toplantımızda yalnız bırakmayan birbirinden değerli merkez ve kırsal mahalle muhtarlarımızın hepsine şahsım ve yönetimim adına çok teşekkür ediyorum2 dedi.
Kozan Belediye başkanı Kazım Özgan ise, Üzeyir Öztürk'ün düzenlediği program sayesinde muhtarlarla biraraya geldiğini, muhtarların sorun ve taleplerini birebir dinlediğini ifade ederek, Kozan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Üzeyir Öztürk'e düzenlemiş olduğu programdan dolayı teşekkür etti.