Üzeyir Öztürk'ten 104 Amiralin  Bildirisine Tepki!

Üzeyir Öztürk

Geçtiğimiz günlerde 104 emekli amiral tarafından yayınlanan bildiriye tepkiler çığ gibi büyüyor. Bir tepkide Kozan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Üzeyir Öztürk’ten  geldi.

Kozan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Üzeyir Öztürk yaptığı açıklamada millet iradesine ve devletin bölünmez bütünlüğüne, anayasaya karşı kim gaflet içinde olursa olsun devletimizi hedef alan tüm güçlerin karşısında Kozan Esnafı olarak dim dik duracağız” dedi. 
Başkan Öztürk yapılan açıklamanın Kozan esnaflarını temsilen yok hükmünde olduğunu ifade ederek, “ bir gece yarısı özellikle servis edildiğini düşündüğümüz 104 emekli amiralin açıklaması esnaflar adına yok hükmündedir. Bizler Türkiye Cumhuriyetinin tam bağımsız ve hür olduğu 15 Temmuz gecesi tüm Dünya’ya en ağır bedelleri yüzlerce şehit vererek göstermişizdir.  Yine bir gece yarısı geçmişte taşıdıkları üniformalarını kullanarak ülkemiz bütünlüğünü tehdit eden açıklamalar ile yer alan 104 Amiral’e tek bir sözümüz var “ Hodri meydan”.  Kozan esnafı olarak şanlı ordumuzun adına leke sürmeye çalışan tarihin sayfalarına ülkemizin adını darbe imaları ile andırmaya çalışan bu 104 kişi’yi tanıyoruz. Bir kez daha söylüyoruz. Tarihten bu yana devletimizin bütünlüğüne vatan topraklarına göz diken olursa her bir esnafımız sonucu ne olursa olsun ülkemize tehdit olacak her bir bireyin dim dik karşısında duracaktır. Bir kez daha devletimizin sonuna kadar yanında, devletimizi bölmek, parçalamak, huzurunu bozmak isteyenlerinde karşısındayız” dedi.